...org dalam

Sep 13, 2012

- cinta susur masa -

heyaaaaa

adeees....#repwed terdelay lagi...harap nextaime aku sihat walafiat sbb lately diserang demam kaw kaw ngan batuk batuk manja siap selsema seraya memaksa aku yg rajin level gigih neh eskep keje ari isnin aritu..ampun bos bos sekalian..bukan sengaja nk sakit..dh nak jadi..sy duk umah je taw...tade tekinja kinja dlm pool *...errr*

so arineh mcm biasa #repwed akan kuar pada hari sterusnya muahahahaha...tpi kali neh nk pomot tempat yg jdi port ntok yuhtube neh..aku senanye tataw nk puji tang mane video yuhtube neh sbb semua nyaa ohseeeeeem belaka...mmg korg ni gune minyak dagu ke acane mase buat video neh..aku suke sgt...mcm suke sangat n nak print tampal kat dahi...eh dindingla...

ok...first of all aku mmg suke tempat neh..kat mane? jonker street melaka! tempat tuh kalo jenjalan sesangat la best...best tang mane aku pon curiga...pestuh nk jugak puji video ituh sendri..walupon simple tpi macam ringan..xberat tpi sure aku bet org yg bwk kamera tuh mmg berat *tabik*..n nak jugak puji org yg dlm video tuh..anda semua ohsem dan bersahaja...waaaah
so enuf merepek meh kite tgk reramai video neh..lagu dier pon best sbb aku neh mudah je cair dgr gitar tpi still aku hangin kalo org goreng gitar kekuat jam 3 pagi sbb nk prekis..hotak dier..org nk tido..esok ade fardhu ain...okai..meh PLAY...lahyaaaan

so kenal x penyanyi neh..tpi ok fine sore dier jauh beribu lagi merdu dari aku yg tgh sakit tekak ni *kekibar bendera putih* pestuh dier ade gak lagu unsur ketuhanan taw...haaaa...n kalo sesape bekenan meh la skodeng behlog beliau...aku dh skodeng dlu muahaha...siap poloow lagi...neh link dier...sile serbu beramai ramai *pandu bas sekolah*


okai...ituh saje...somehow sekarang byk plak lagu org mesia sendri buat best best tpi tade plak kat radio dri radio tuh duk putar lagu jestin beber je ngan nekki minej...rosak bulu telinga aku...babai semua



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Everything's Everythings said...

Baru first time dgr lagu ni.. best plak ;D
slack video clip ni sume org kt pasar malam tu tgk semacam jer haha xD

anak cik talip said...

kan...aku pon secara xsengaja terview dlm yuhtube..skrg dh siap siap donlod video lagi dan dgr ulang ulang..sian rumate aku hahaha

asenye mmg tebiat org kt jonker tgk org len mcmtu kot aherherherher...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?