...org dalam

Sep 6, 2012

- penyoal jawapan -

heyaaaa

arituh mase menumbler ngan gigih dan horny eh?...tetibe la terskroll satu komik tempekan ni...agak serius la komik tu tpi tade la sampai nk bekerut kening mase menatap nye tpi boleh la buat otak bekarat sebelah kiri ni brenstroming...sampai begoyang goyang meja sbb nak kasi paham komik tuh...malangnya hampir berjaya

takpe..t cube lagi...*kekayuh lelaju*

apepon meh try bace dulu komik neh..myb agak kabur tpi diharap kalo xnampak langsung tuh sile la segere pergi berubat ye..kronik sgt dah mate tuh..harap piksel xpecah2 segala...ohooi..meh layan
haaa...sbb tu la kite jgn terlalu byk sgt pkir..kekadang kalo dh bende tu bukan maksud dier nk jadi cemtu kite rdha je..ada yg terbaek menunggu...same gak mcm mamat lam komik neh...walupon dier ade jwpn kpada soklan lame dier tpi lelame jwpan tu mcm xngam dh ngan soklan asal yg pernah diselesaikn dlu..so dier kne carik jwpan laen over time tpi still simpan jwpan lame hnye sbb jwpn tu pernah berjasa...
same la mcm kite...jgn terlalu kuat mencari sesuatu..enjoy on what u have..mungkin org laen sdg mnginginkan ape yg korg ade walhal bgi korg bende tuh biase biase je...pada masa yg sama hargai jugak ape yg korg ade..t dh tade baru korg tunggang tebalek nak cari balek..mase tu non hadoooo...

okai tuh saje ntok malam neh...teruskn mencari jawapan ntok diri sendiri..dh jumpe teruskan soalan yg seterusnya..tpi dlm masa yg sama perbaiki jawapan yg dahulu...dah macam nk test spm plak dh..okai semua...genaiiteeeee! *tarek simot pelok bantal keketat*



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

Nik said...

answerception!! awesome punya entry has !!!

Cik Asilah said...

pening ku baca.hahaha...*typical pun orang jenis malas pike*

anak cik talip said...

@nik...hai nik...lame mnyepi..kawen ka apa? hahaha

@silah : nah *hulur koyok*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?