...org dalam

Sep 4, 2012

= some study that i used to know =

heyaaa

arineh kan ari rabu so secara gear autonya kite bersegmen lintas lansung dri yuhtube...so kne ikhlas hati gigih mencari bidio yg maaaaancit ntok ditempek tempek dlm behlog neh..apepon smlm xcari sgt sbb terkutip plak bidio sengal neh dri tumblr...apepon sile hapal amaran oleh empunya behlog neh dulo...

amaran kelas atasan : sile JANGAN confident tengkuk nk PLAY yuhtube neh kalo anda berpuasa 6, anda tgh makan cengkodok sensorg, anda tgh camwhore ngan kekaseh hati pngulam jantong, anda sedang belajar sbb besok lecture rajin plak nk tnye soklan, anda sedang melayari internet dgn mak tgh skodeng kt belakang, anda sedang berada di mekdi sambil menyedut wi-fi free kt situ, dan memacam lagi..terutama yg bawah umor...bahaye yg amat video nih..hahaha... nak tawu acane bahaye dier..sile view...

sebarang kepuakaan dan kejahanaman yg terjadi selepas view yuhtube neh adalah bukan dlm tanggungan pihak behlog berwajib..sekian hahaha

yeaaaah...okai sungguh xproper la ending yuhtube neh..hotak dier nk buat cemtu depan class...hahaha tpi kalo dgr bebetoi lirik dier mmg sengal kelaut...dh la vokalis nk jugak sejibik mcm gotye...neh la aku suke parody..wajah tukang jahanamkn video ori tuh mesti same ngan artis asal...nk je gelak sampai pitam tpi mngenangkn esok nk kje..kne gune tenaga..so kensel
apepon selamat study semua..dgr brader putih tuh ckp ape hahaha...mereng otak aku tgk bkali kali ha...okai tuh je..babai semua!



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?