...org dalam

Sep 19, 2012

- teori kopi abdul -

heyaaaa

arineh lambat sket masuk repwed sbb bru balek dri mandi sungai yg ala2 NatGeo sbb boleh tgk monyet liar duk bertempiaran curik sambal menu piknik kiterg..hotak monyet tuh..siap maen gesek2 lagi..mohon paham sendri ye..itula keindahan alam yg jauh dri kota batu dan masyarakat prejudis yg mmg jarang kiterg tgk ngan naked eye...waaah

so aku yg bru pas mkn neh n brainstorming skejap ntok event minggu depan n for sure aku bru ter-figure yg aku ade google chrome pas secara confidentnya firefox aku down sbb xhapdet tab dier nyer setting..sape suh jejari gatal klik "hapdet later" pestuh selamba badak tataw ktner nk carik nk hapdet tuh..so mmg kebengapan menyinari sanubari dan aku agak emosi ngan lappy sampai dh plan nk blajar prektis karate

so arineh aku tempek lagu dri jiran seberang sebagai penghibur hati...tapenah dgr lgu neh pon sbb band tapenah dgr sbb aku pon bukan hardcore minat lagu indon neh segala..tpi lgu neh nice sbb nice dan xde sebab sebab seterusnya..so tayah nk buat muke curious nape aku menempek bidio yuhtube neh...but nice song sbb ade certain words dri lirik dier yg buat aku tersingkap...take note la engkaw...presenting *drumroll*...abdul and the coffee theory *tepuk tepuk kinja kinja*
okai jelly tgk muke mamat yg sepintas lalu macam muke lecture kiterg yg mbr aku duk ckp cecomel setiap class ari rabu..dh le duk depan tpi duk asik terlepas sound kuat g puji comel comel sepanjang PnP...gile x..menitis nitis haaa muke aku kemaluan sekejab..apekan daya..layan kn aje mbr mereng...apepon kening dier mmg buat sinchan jatuh saham...
apepon mmg aku rindu gile nk online sbb dh bape ari pose taleh nk online sgt sbb lappy asek jammed..so aku malas nk setel ape masalah enkaw wahai firefox so aku pakai google chrome sajeh...so ngah usaha nk buat bookmark sbb aku mmg jenis malas nk taip kt search bar..satu kerugian org yg xbuat bookmark bebanyak..aku siap berfolder lgi..gigih kn...gigih dalam kemalasan dalam memanfaatkan segala kelebihan

okai..tuh saje la ntok entry kali neh..selamat berhari khamis semua...keje leklok..blajar rerajen..masak sesedap..tido cecukup...babai semua

"happy ending!"



...sekian mekaseh, yg original

4 org ngereco:

Everything's Everythings said...

Owh lagu baru ke ni baru first time dgr haha..
aku pakai Internet explorer je tpi kalau browser jammed aku pindah Google chrome jgak sbb mozilla lmbt xD

anak cik talip said...

hahaha gemoning everything everything

Nor Zilla Sensei said...

ahhahaa...teori kopi janda ade tak?

anak cik talip said...

hahaha tu kne request ngan artis malaysia eh haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?