...org dalam

Feb 13, 2012

-- valentine --

hahaha...selamat berhari berkekaseh semua...


aaa...neh yg aku hangin kalo mase2 peristiwa penting ke pablik holideh ke..ok contoh ari raya ke,krismas ke,taun baru cina ke,deepavali ke...mesti line slow...TIMKAIAAA?

and mlm neh stress sbb taleh BBM...mengapa?

oh...tade plak jumpe org jual bunge ros kt tepi jalan mcm kt kuching...yeah..kalo korg nk tawu..derg siap bermlm kt gerai taw...its a nice view...sbb bkan selalu tgkorg jual bunge cmtuu..mcm setaun sekali..

n harga bunga,bear,cekelet,choki2 akan mahal x menahan...abg hero senyum je borong semua demi akak2 kt luar tuu..#untunglaa...#untunglaa..

aaa...ye..kt kelana tade org buat...kalo boleh nk borong ros byk2...then kalo lalu umah org letak depan pintu satu...so bile esoknye derg bkak pintu mesti derg seronok sbb derg pkir ade org syg n ingt kt derg...

sweet kn? tu scene dlm movie valentine day yg aston blakon..nice movie..


 muvie neh best..simple but mesti antara scene tu korg ade alami..jgn menipu la kalo tade..

n aku still stress taleh bbm! hmmph!



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Amie said...

comel awak ni.. :)

anak cik talip said...

*pitam*

mekaseh sbb jenguk blog merepek ni hehe...n mekaseh jugak...mekaseh la...*wink wink*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?