...org dalam

Feb 22, 2012

< what you say? >


-entry in berkaitan dengan peristiwa sebenar (mungkin...) berikutan incik tuan tanah memang tade mase nk berdrama2 sbb sebok ngan hal ehwal duniawi yg mencengkam emosi...waaa giteeeew -

heyaaaa...

lately agak kuat berangan..bkn sebab ade org nk dijaga..mahupun ade akaun bank kt luar negara..ataupun masalah ketidakstabilan emosi sbb kebelakangan nih byk tupai2 ngan monyet..cemane tu kalo dh mcm zoo kn? *majorfacepalm*

sometime aku wondering..if aku berada di situasi dibawah neh...

----------------------------------------------------------------------------

let say korg kenal someone...n dier asek ckp mcm neh

"i neh tade sape yg naaaaak...*sambey kipas2 leher*.."
"tade sape nak pandang i...wlupon i sebatu belenggang setanjung bley nampak"
"i tade rupee ( seriusly bukan matawang india ).."
"i tade harta,tade iphone,tade bb nk bbm u slalu,tade anjing nk gomol2 ngan u,tade rumah nk angkut u kaweeeen"

then suddenly korg kapel...pernahkah korg terpikir?

soklan 1: adakah korg menjadi "the-only-option-available"?
soklan 2: adakah korg hanya sebagai seseorg yg mengisi kekosongan di hati yg tandus? *seriusly xmenahan..mane ntah aku cedok..*
soklan 3: adakah dier menerima korg atas sebab yg korg sndri tak lalu tido nk memikirnya?

mesti pernah kn? kn? kn? *limeblas menit berlalu...* kn? kaaaaaaaaaaan~?

besenye org akan ckp cmtu atas beberapa sbb...melalui ape yg sy paham la kaaaan~

sebab musabab 1 : nk tunjuk humble
sebab musabab 2 : nk naek rating memikat
sebab musabab 3 : desperate...*ayat kejam!*
sebab musabab 4 : just attention whore *ayat kejam kuasedua*
sebab musabab 5 : ckp sbb dh memang dier cmtu...cume timing xcun...

ekceli depends la dgn keadaan korg..cumenye kalo aku..aku akn rase offensive sesangat...ase nk hentak2 tumit kt puncak everest pastu jerit dlm hati kuat2 sampai muntah pelangi...gituu..

please la kn? semorg ade kelebihan kekurangn memasing...n if buat cmtu atas sebab musabab 5 pon..just do it in proper way~

kalo org dh sah2 "head-over-heel" ngan korg...please..jgn pernah mention words mcm neh..derg akan ase mcm wuddefish?

p/s : apedaaa aku meroyan memalam neh...*loadshotgun*...



...sekian mekaseh, yg original

6 org ngereco:

Nik said...

ayat kau semua nak bombastic je kannnnn. i louikee. hentak2 kepala everest guna tukul. hak3. tp mmg betul pn. mmg ad spesis yg suka bg ayat2 simpati ni..ape motif tak tau la..almaklum la kita ni tak hottt. mne tau benda2 gini. #kipas2 bulu kening.

anak cik talip said...

hahaha..uollss..kite sekapal...sape la nk sangkut dekat org hot mcm kite.. (okeh malu lari laju2 masuk bilik mak duk depan cermin solek sambil tutup muka)....

--> dey...apecer org htar? ade bayeek ka? hahaha

Nik said...

haha larik2 nyorok bwh bantal kira kelimumur yg jatuh..#de heck.
so far ok. hari ni last day senior korg kt sini. tggu ketibaan org lain pula lepas ni. sobs2

anak cik talip said...

haha...kiterg pon mybe pasneh adegak klinikal mse cuti...sengal la kolej wat cmtu..sian kiterg tade cuti haha..

man said...

liku2 kehidupan..
perlu ditempuhi jua..

anak cik talip said...

haha yep..betui2..kalo tade mende2 cmne hambar la...tade la cite best nk distory ngan cucu cicit kang... :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?