...org dalam

Feb 21, 2012

-- tak tahan katenye --


entry kali inih berkisar dgn apa yg berlaku di kepsi tghari tdi...ini bukan cerita si ah meng lawan si ali pasal ayam tpi kisah 3 keping manusia yg tgh sonok lunch...

cengkarama dimulai ngan si azwati tnye...

azwati sengal : ko ade makwe?
aku yg tgh mkn : pjg ceritanya (..niat tanak bukak cerita senanye..)
azwati sengal : x..aku tnye..kaw ade makwe x? ( kali neh penuh pengharapan aku nk menjawab soklan dier )

...disebabkan soklan itu xmasuk 5% gpa sem nih so aku tanak jwb..sebaleknye ubah topik..pasal kawen...skill tuuu hahahaha

yess..kawen..antara sebab aku stress ayam kalo balek umah...mestila...umo dh meningkat ( mcm dh tue sgt...hahaha )...n disebabkan abg n kakak aku pon dh kawen ( siap memasing ade anak due..) lagi la aku dabel stress!!

siap datin teristimewa kt umah berpesan...pas study kne ade standby calon...n antara sebab aku memang xjoin mane2 ektiviti bercuti yg dianjurkan oleh datin saya...naya wooo...kne promote kt line2 dier..segan level 999....

so terkeluar la topik kawen awal...

mesti korg ade mbr yg kawen awalkn? ape pendapat korg? dh x tahan? hahaha

ramai antara batch2 kiterg dh kawen..siap ada anak pinak bagai..ok jeles kejab..

kekadang idea kawen awal bgus jugak...bley la korg beromen bagai tade org nk halang sbb dh sah kn?

tpi ade contra dier gak...majority tghari tdi ckp kurg mase nk enjoy..bka kawen lebih enjoy ke? *pitam tegolek kt kapet merah*

tpi bgus jugak tu...mcm konsep org zaman dlu2..kawen dlu baru bercinta..tgk sampai skrg bahagia...insyaallah...

apepon..perbualan tghari tdi diakhiri dgn adegan mengumpat kwn sekolah azwati..bgus pangai kn? hahaha...just random opinion..so korg..ur argument is invalid!

train : marry me





...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

ismanor_iena said...

hahaha... XD
lagi stress kalo makbapak pilihkan~ ==" nak org dekat gitewww..

anak cik talip said...

hahaha..org tua ney sikmaok nangga anak bahagia..hahahaha *pitam golek2*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?