...org dalam

Feb 9, 2012

* a piece of me - part 1 *

" sape tapenah besinta monyet mase zama sekolah? "
" sape tapenah ade sisterhood/brotherhood hangkat mase skolah? "


-- tayah nk poyo~ semua org ade...hahaha n so do I...

...once upon a time~

it was back in 2001 (okeh dh seblas taun yg lepas)...mase tu bru Form 1...n msuk skolah asrama penuh ( since semua student dier asmarian..so asrama penuh la - self definition )...
mse tu masuk la class neh...1 hambali ( nama class according to tokoh Islam - islamic gitteeew)...so memang awkward giler la..sbb xkenal sape2 kan..sy plak jenis penyegan tahap bley dpt anugerah...

so..dh jdi tradisi xrasmi kiterg ade la abg2 ngan kakak2 angkat...standard la..kalo skola korg tade mende neh sumer memang mundur..ok g bakar skolah korg skrg gak...haha

so..somehow..rapat la ngan sorg gugerl neh ( sape same skool ngan aku musti tauk tok..kede' muka! )..ok fine..rapat sebab duk xjauh dri dier..so slalu la dpt pairing kalo wat xtvt class dlm grup...

so dier neh ade la big sis...n since kterg slalu lepak so big sis dier pon jdi big sis sy..boley? hahaha...tadehal la...ok aper..ade kakak jage...

so kiterg ade nickname..officially katenye..so pepehal tade la nk kekantoian...ye la..angkt2 neh mane halal~ *backhand facepalm*

*****after a year*****
pas setaun same class...kiterg separate..since dier sy pling rapat lam class..memang agak ase kehilangan...nk lepak cm dlu memang payah..fesbuk zaman tu lgi xwujud...so kiterg gune cara tradisional...yang mak ayah korg gune mse besinta dulu2 (xcaye g tnye...kalo betoi mesti siap dpt saguhati lepang percuma haha ) yeaah! gune surat...

so...ramai la yg jadik posmen x bgaji..millions tengs...

sugus....

---> to be continue...( ekceli tukang karut sebok mengingati...so harap jgn diganggu..)



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?