...org dalam

Feb 12, 2012

= bepdey si shima UITMpuncakalam =

ladiss n jentelmen!! i now announce u...bepdey gegeurl!

*cengkerik bersahutan*

hahaha...entry neh berkisarkn dak UITM yg first aku kenal dri grup derg seramai 5 keping manusia yg bijak..


mase tuh aku kne btugas kt bilik 6 (kelass statement..maka dtg prektikal je..)...seperti semua student..bilik 6 tu takpun jdi port tido mesti jdi tempat lepak2 borak2 sampai bueh2 putih~

ye..bilik tu boring yg amat..hnya patient pakai kosi roda magik ngan katil terbang je msuk situ..so jrg la...depend ngan lalulintas patient gak..ikut ari la...

so aritu aku kne bertapa bilik tu...dgn si shima ni lah..jugak dgn si asmah dri grup xkurg pehmes 3 abdul~

** si krispy...si ayu...si asmah a.k.a shortform - 3 abdul **

so..sbbkn aku neh penyegan yg amat...nk borak pun nada rendah..pitching slow sgt mcm org ckp lam kelambu...tpi xsampai 5 menit..trus pecah bilik ngan gelak tawa budak 2 org tu...

punye la suke hati gelak...nk kate aku melawak xsgt..gelak mcm bru turun dri langit..gitteeew la perumpaan situasi itteeew...yaaaw!

so kamceng nye kamceng sampai la aku tawu besdey shima neh sehari awal dri aku...21 dis...

tercetus la perbualan x dirakam diantara kiterg berdua...

shima : eh..aku bli satu kek kaw bli satu...then kite selebret kiterg due je,,nk?
incik_hasmi : eh...sedehnye...
shima : bapak loser mcm tuuuuu..
kiterg gelak berduet

jauh disudut ati aku sentap gak...ye la..taun lepas besdey kt umah...atleast leh ckp kt mak ayah

"tengs a zillion sbb laherkan seorg hasmi didunia ini"

so member dier si farha wat plan...selebret bepdey shima kt pizza hut...tu je yg dekat2 umah kiterg hahaha..
the rest? layan pic je yaaaw~!
hah! tgk..siap ade silat lgi si farha..lapa katenye

din ngan tekeq..tetamu undangan..tade artis..bajet xlepas haahaha
sudu!
hahaha
muke ceria sbb lame dh xmemizza
bepdey gegurl memulakan langkah..yakin hokeey
x ingt mlm tu amek ape..tpi still tsilap sebut cheese burst...domino kaw
chesse enuf?
manager mcm xpuas ati..
afterall mlm tu best jugak...mkn je..sbb esok nk msuk dept. lagik..taleh nk huhahuha sgt...so far terase jugak best sbb bley selebrate bupday org..

n esoknye dgr citer derg siap belasah bepdey gegurl ngan tepung ngan telo..ingt plan wat donut...pe pon shima...kaw dh tue...jgn gelak kuat2..kang bebudak takut...hahahaha

bupday aku? im not kinda buppday person..so every year i just decide tanak wat ape2 pon..unless dpt nooty penuh kt fb...n taun neh tade sbb fb dh deactivate...

but still got few wish dri mereka2 yg memang ingat bupday aku...teharu gile!!!!

but taun neh dpt la jugak kek2 n kek2 tajaan secret recipe...mekaseh sgt2...aku sentap wooo mase mkn kek2 tu..sape bagi? meneleh kasitaaaw hahaha...n oso dpt cik lanun..hmmmm...

me n shima...dilatarbelakangkan oleh kete mobile mahal hakmilik tetap spital kerajaan



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?