...org dalam

Feb 22, 2012

-- #TnG part 2 --

hey yaaaa....

ari sabtu aritu sy telah berkorban jiwa raga ( diulangi - berkorban jiwa raga ) menaiki tren kesayangan ramai dan hanya eklusif di selangor iaitu KTM ( giteeeew )...hanya untuk ke subang...

ape ade disubang iteeew?

yeaaa....meh sye listkan ape yg best di Subang

-- masuk paper taun lepas sbb meletup tetibeee - Empire Shopping Gallery
-- pehmes ngan macaroon yg supa-dupa besar - Vanilla name kedai dier..tingkt atas kot...
-- ade MBO...errr...ok?
-- shortcut nk nek ktm aliran pelabuhan klang...#fakta1malaysia

ok...lari topik...

ekceli mlm tu g subang sbb nak amek neh!

** muke sexcited - sile maapkan ** pic ehsan @MinCapri

sampai2 je subang ( ok ade peneman...rahsia hahaha)..kiterg janji nk jumpe kt Coffee Bean & T
ea Leaf tuu..alaaa..sblah pintu masuk je..


n nk dijadikan ceita..saya adalah spesis penyegan-yg-amat kalo nk jumpe org...tak menahan mase tu...walhal nak amek card je..

yg sy jumpe mlm iteeew adalah a few from #twitterjaya punya olang..ini olang kuat wooo....@djambu , @aizuhas ngan tokey besar @MinCapri....


derang amatla peramah vs sy yg amat penyegan...cume tade tingkap ala2 kampung..mesti saya sudah tersipu2 mintak disepak kt situ....sekian...

ekceli...byk la program derg neh organise n join..since sy lagi bru..adela tawu sket2 pasal derg...antaranya yg terlates...
#LNJparody


byk lgi yg derg buat..terase nk join..tpi tade mbr hahaha...n nk join gak yg paranormal yg derg nk buat kat N9 kat Jeram Toi..muahahahaha



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

aKu_MoQ said...

untungla... org ade touch n go twitterjaya erkkk :D

anak cik talip said...

sile jeles...haha

aKu_MoQ said...

erkkk pinjam..haha ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?