...org dalam

Feb 27, 2012

-- bile selipar merah bermonolog --

heyaaaa....

ptg neh stress kejab sbb test actually esok..ok silap sendri sbb xtgk jadual betoi2..tpi memang cuak ayam la kalo test2 neh..memang percentage kecik je tpi yet..its a mark u know...kang kurg sket nk dpt A...syg wooo...


so meh kite bercerita pasal selipar...


selipar boleh jdi bende termurah mahupun lgi mahal dri ape yg korg pakai kt kepala ( bukan organ yg dinamakn otak..)

siap jepon dpt entitle selipar derg sndri yg tok ayah korg buat baling ayam penceroboh laman depan rumah...

ce korg bygkn korg jdik selipar..ala mcm karangan bm taun 6 tu.."saya sekeping selipar"..haru kalo dpt title karangan cmtu..balek umah suh mak ayah saman je cikgu..ye bapak sy kaye sebab buka empangan hidro blakang umah....

kan..korg kene pijak2..buat alas kaki...ala..skrg pon ramai yg mcmtu..semua sbb kpentingan...nk kuasa la...nk duit la...sampai maruah pon dipijak2...

tpi bygkn korg tade selipa..mesti korg malu kalo nek ktm yg serba mewah dan laju tu kn? mesti korg kne tahan ngan polis kat airport mse bodycheckin..mesti korg kne sound kalo masuk umah omputih sbb umah derg kne bwk kasut/selipa masuk skali...apedaaa x tgk "how i meet ur mother" ke? rugi la korg ni...

so korg kne ingat..kalo korg ade selipa...korg kne ingat sape selipa itu..jgn sampai t ilang korg jugak merana..

merepek sbb stress memang annoying...wa respek spe click "maok tauk agik?" tuu..hehehe...



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?