...org dalam

Feb 12, 2012

-- rise & shine --

lately mkin kerap plak bgun awal...terutama isnin *tumbuk2 bantal*

why monday bluees? why? Y U NO come to me? semangat semacam je nk bgun awl..sudahnye betapa dpn lappy skodeng n surfin sampai kebulo bekpess...

might be taun neh ade mood happy kot..yeap..

n...harap dpt spendin taun neh dgn wisely...kite tataw bpe balance idop kite ade..so why not u just find urself,gather it,strugle like hell and enjoy the moment

sedikit sebanyak siri Grey's byk mengubah persepsi aku sendri...kite ni ego...wlupon siri tu bgi someone a bit boring (sbb penuh ngan med term)...tpi byk woo pengajaran korg dpt...

yeap...myb pas prektikal membuat aku cmneh...betapa aku hargai nyawa sendri...ye..mybe korg biase tgk dlm tv..tpi aku tgk for real...org struglle nk idup...sbb ape? sbb derg mase tu bru jumpe matlamat khidupan..ape sebab mereka dilahirkan...

*tibeeeh sentap ngan perasaan*

idop mcm bwk kete...ce tgk org mude bwk..semua nk laju...ce tgk org tue plak bwk...derg drive selooow je..sbb? sbb nk nikmati kehidupan...sbb derg tanak sia2 kan ape yg tinggal..sbb derg nk sedarkn kite2 yg mude neh ape yg kite perlu tawu sebelum jadi mcm derg..

so entry kali neh berkisarkan senyumla sampai jawdrop,ketawa la sampai gastrik, sbb kalo sorg bley buatkn kite sedih...ade seribu alasan lain untuk kite senyum!

grey's anatomy season 7

neh mase callie eksiden...aaa sy belum khatam sampai episode neh..bru nk abeskan season 2...best woo...n sedih wooo...



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

ismanor_iena said...

lakukn ap je yg kte nak sblm tlmbt.. hahaha~

anak cik talip said...

dang!

u rite gurl!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?