...org dalam

Oct 30, 2012

- sila baca -

heyaaa...

tdikan..sbb rasa sgt xproduktif n mati kutu tataw nk buat apa sesaje je browsing baca quote...ade yg best2 boleh tweetkn n jadi pemes kjap sbb ramai org RT..aaah x..tade makna nk buat cmtu haha...so i found something far better than that..phew spiking uoll..sknrg harus fluentkn spiking skit..asyik manglish je aku bedal..
takpe..skrg ade geng spiking..so bloody hell!...
apepon meh baca apa yg aku jumpa nih..surely bukan aku yg tulis and apart form that please do not take this seriously...just read and find some other meaning...so here we go...baca jgn malas...anda x dibayar untuk malas...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
On the first day God created the dog. God said, "Sit all day by the door of your house and bark at anyone who comes in or walks past. I will give you a life span of twenty years." The dog said, "That's too long to be barking. Give me ten years and I'll give you back the other ten."
So God agreed.

On the second day God created the monkey. God said, "Entertain people, do monkey tricks and make them laugh. I'll give you a twenty-year life span." The monkey said, "Monkey tricks for twenty years? I don't think so. Dog gave you back ten, so that's what I'll do too, okay?"
And God agreed.

On the third day God created the cow. "You must go to the field with the farmer all day long and suffer under the sun, have calves, and give milk to support the farmer. I will give you a life span of sixty years."
The cow said, "That's kind of a tough life you want me to live for sixty years. Let me have twenty and I'll give back the other forty."
And God agreed again.

On the fourth day God created man. God said, "Eat, sleep, play, marry and enjoy your life. I'll give you twenty years."
Man said, "What? Only twenty years? Tell you what, I'll take my twenty, and the forty the cow gave back, and the ten the monkey gave back, and the ten the dog gave back, that makes eighty, okay?"

"Okay," said God, "You've got a deal."

So that is why the first twenty years we eat, sleep, play, and enjoy ourselves; the next forty years we slave in the sun to support our family; the next ten years we do monkey tricks to entertain the grandchildren; and the last ten years we sit on the front porch and bark at everyone.
so guys...did learn somthg? tade? pegi meninggal...haha just for fun..babai semorg



...sekian mekaseh, yg original

Oct 29, 2012

: user :

heyaaa

wee...lame gile mnyepi ni..maklomla exam oi...apepon terserempak ngan quote neh..so after edit berejam so tadaaaa....
ahh...btw lame jugak xbuat #brotips...nonhadeee nk buat dah..t la sambung balek kalo bebosan kan...biasala..kalo tade entry tuh mksudnya bz la kan...

apepon babai..selamat hari hari..ingt..semua benda itu ada T&C...tibe!



...sekian mekaseh, yg original

Oct 26, 2012

+ aidil adha 2012 +

heyaaa...

assalamualaikum..weee...arineh ari jumaat merangkap hari raya aidil adha bagi semua yg berada dimalayisa..so sesapa oversea tuh ikut la hari mana korg sambut oi...wee all xkisah pon uoll duk mana..ape meraban ni?

apepon neh tahun kedua aku beraya kt umah encik yad..owwh situated kt daerah Jempol..so mmg tercabar selera bila terhidang depan mata lauk auk pedas..aku senyum je la tgk daging melambai2..tpi adeje lauk derg yg xpedas as in makanan kanak2..hehooo..muda lgi rasanya nih..

so apepon raya tahun neh diselangi ngan dhomotil...ape itu dhomotil? rujukla pharmasist berdekatan..untung x aku? hahaha..tpi apepon skrg dh taleh nkburuk lantak kalo ada perayaan sgt..so jejaga sket mkn..kawal nafsu dn perut...food..food everywhere...

so taun neh tade family si yad neh join korban..so tade la nk tgk org sembelih lembu kt kandang mcm taun lepas...mcm best plak kalo dh bukak perut tuh boleh la teringat balik mase blajar anatomy lembu dulu..part melapah tuh sila abaikn sbb aku loya hidu bau lemak lembu..mkn takpe kot *cucuk cucuk sate*

okai..taleh nk sakan sgt beraya ni walhal isnin paper last ntok sem neh...awuum..pestuh merdekalah kita dlm masa prektikal...

okai..selamat berhari raya semua..semoga taun depan kita beraya kt kota mekah plak..aminnn..
yeah..its mercun time...mari menjadi budak budak!



...sekian mekaseh, yg original

- why -

heyaaa....

tumblr buat hal mlm ni..YOU NO FUN!
masa ntok study agaknya..

apepon selamat menepoh paper last...dan musim musim prektikal (:



...sekian mekaseh, yg original

- L.I.S.T.E.N -

heyaaaa...

jumaat dh rupenye...mcm biase la #repwed yg tertunggak..ade hal sket lately..so byk bende nk kne kejar selain EXAM yg disalahtafsirkn sbgai TEST dan trus kne bebel bertalu talu...hahaha padan muka
okai so aku saje nk tempek lagu neh sbb recently mkin kerap aku dgr lgu neh..antaranya kalo bukak memane rancangan nyanyian online confirm ada yg bwk lagu neh..dh mcm kmestian plak..so kredit la kt penyanyi asal dier sbb lgu neh la jdi kayu ukur org bersora santek...ok korg je la..aku x..
apepon meh layan sorg budak kicik yg try bwk lagu neh..penghayatan dier? superb okai wlupon mungkin nages sbb trlalu takot takpon nebes..apepon jom lelayan dlu..amaran: tacing sesangat okai yuhtube neh
see...kalo kt tv aritu kne cut scene neh..kalo kt mesia dh tyg sbb nk naikkan rating katenye..so yg neh disebar kt yuhtube je..well sore budak tuh boleh tahan la..mesti yg jenis mandi lelame pestuh nyanyi test vokal xhengat...

okai..tuh saje ntok delay #repwed kali ini...pas exam ni nk pulun hapdet..byk nk membebel ni...babai!



...sekian mekaseh, yg original

Oct 22, 2012

= sedetik kisah lalu =

heyaaaa...

arineh ntah terasa nk ckp something...pendek je kot..kinda bit serious...and lame...and nuthing much...and so on..pui
dulu masa sekolah aku penah ckp aku suke kat sorg budak neh...mujur bukan classmate...no one tahu aku suka dia..since aku xramai kwn n penat duk skodeng so aku xtahan aku ckp direct je kt dia..nampak sgt aku xreti bersosial...aku skip part flirting...aku tnya terus je..g mampos la budak tu nk jwb ape pastu kn?


so budak tu terkejut...tpi tade la pitam trus koma dan meninggal ye...antaranya mungkin sbb aku neh jrg nk tegur org (bukan sampai tahap anti-sosial) ataupon dia xsangka ayat tuh dtg dari aku...takpon sbb dia pon dh tawu selma ni aku duk usha diaa..maklum la..aku suka je usha org..nk tegur malas sbb aku mudah fedap ngan perangai org...

rejection..not much...aku xras pon aku kne rijek..sbb masa aku ckp tuh aku xberharap pon dia nk terima dan aku xpkir plak apa akn jdi kalo dia rijek..nak tawu apa sebab aku ckp direct? sbb aku nk dia plak rasa sesuatu yg aku pendam..pendam sesuatu untuk masa yg lama is sakit ok...makin2 kalo kita tahu kita dh full with it..dan aku dh tade peratusan storage yg ada untuk diri aku sndiri...obses!

saat tu..masa berlalu perlahan..aku nampak dgn jelas segala riak muka dia...antara terkejut dan xpercaya...terharu takpon sembelit..sama je..emotionless...dan tade sepatah pun terkeluar...hah! predictable..dan ia berlalu mcm tu jeh..asalkn aku dh ckp...so my suffering comes to end..so the fun begin...haha...

reverse psychology katenye...

so sejak aritu...budak tuh plak asek tgk aku...mcm fun plak..ade org duk tengok tengok...pestuh segala perilaku kita dia tgk..kalo terkantoi pun aku x senyum..aku buat muka pling x bernafsu kat dia...yea..dh benda ni berlalu agak lama...nak tawu kenapa? sbb...skali kita ckp kita suka kt org...org tuh akan wonder knapa org tuh boleh suka kt dia walaupon dia dh rejek kita..sbb mesti dia ingat..."eh ada org ckp suka kat aku...nk tgk dia tgk aku ke x..."...mesti dh seronok la kan...ade org suka dia..pui..

sbb?

manusia suka dipuja...didamba...diperlukan...kerana dari situ nilai nilai kemanusiaan dtg...so dari saat itu dia pasti akan melihat....sama ada aku tgk dia ke tak..tpi masalahnya aku dah tade perasaan lagi..sbb pengakuan haritu adalah penutup...so selalu la budak tuh berangan ada org syok kat dia walhal aku dh tiada apa2 lagi...so stiap kali ada aktiviti sekolah bersama mesti dia berasa janggal kalo bertentang dgn aku..walhal aku tak terasa apa apa pun...lucu...

so budak tu dh merasa apa aku rasa...setiap yg berlaku antara kami mesti dia terfeeling..samada marah dgn aku..sakit hati ataupun annoying..aku plak...nuthing haha..well played there...bende ni berlalu agak lama...until one day budak ni nk balas dendam..sbb maybe game aku dia boleh detect...advance!

dia try rapat ngan sorg budak laen..kira nk tarek perhatian aku ngan ckp yg dia ada someone else..hah! aku kisah plak kn? aku lagi bgus dri budak tu..jauh beribu lemon lagi bgus...sbb kalo budak tuh bgus...dia akan buat lagi hebat dri aku...so ur game was invalid...hanya la bertambah sakit hati budak tuh...aku tersenyum sinis...silap org ko nk ber"game"

until one day...untuk someone yg aku penah crush...harusla aku hormat perasaan aku sendiri terhadap dia...wlupon orgnya perangai seghupo biawak...dan langsung xlayak dihormat..so arituh aku buat something yg boleh dikatakan sebagai aku menghormati perasaan diri sendiri dlm menyayangi org lain...aku jumpa budak tuh..n ckp aku mintak maap sbb buat dia miserable ngan ckp aku suka kt dia...

dia terima..mungkin dn malas nk buat benda sia sia..kiterg berkawan..dan mungkin maaf itu merangkumi segala kesakitan yg kami berdua rasa...hahaha budak muda yg bodoh dalam soal hati...dan ya..kami belajar dri setiap kesakitan yg menemani setiap memori...

dan sekarang kami masih berborak pasal kisah itu..dan selalu aku disakat dgnbenda itu..sorry la..hati nih dah kecut dgn nama ko..muka ko pon ase nk sepak je kalo tgk...yeah dan aku suka..dri kisah itu kita saling mngenali..tpi bukan sebagai apa yg aku nk dari awal kisah

its been a while...dan aku rindu segala cerita cinta monyet di sekolah...the end



...sekian mekaseh, yg original

Oct 19, 2012

= d'bagindas : maafkan =

heyaaa...

waaa....ini suda jumaat..bru nk tempek #repwed haha..apepon aritu bz sket meneman cik pojie g melaka..utem semata nk amek robe..sorry lor tadapat tgk bakal enginieeeer dgn segulung ijazah katenye...apepon tahniah dan sukses la sebagai alumni UTeM iteeeew...sorry kite ade paper next week
harineh nk tempek satu vidio klip neh..aaaa aku kagum plak tgk sbb vidklip neh ala2 zaman dedulu..lgu dier amatla sedih sbb kau curang harusla buat lagu demi nk memujuk..sebaik awek steady n sah sah setia sanggup tunggu kat tangga semata nk bagi pakwe curang makan...pui..dunia x adil..
apepon meh layan...semat okai yuhtube neh..aku siap like lgi..apepon play la sane..shuh shuh

kaaan...boleh ckp kalo nk memujuk..."maafkanlah ku melukis luka"...weee...trus kensel naek tren..mesti dah plan nak lari ke seberang jadi bibik muda..awuuum...apepon heroin ni amatla comel comel okai..bukan omputih tuh..sesangat la beliau bicth *owh ejaan salah*...siap berkebaya lagi semata demi abg hero vokalis...
okai...mls dh aku nk melayan aku sendri merepek..ni la akibat kalo xkuar rumah+bosan+terasa diri xproduktif...sebaik aku waras lgi sbb tdi masak ntok mkn tghari n berfikir nak cuci baju tpi still xjalan jalan lgi sbb mls ni sejuk sejuk...jimat tenaga nk panaskn apa yg patut...eh..

apepon babai semua...saya rindu awak! ehhhhhhhhhhhhhh



...sekian mekaseh, yg original

Oct 16, 2012

= M.I.S.T.E.R.I =

heyaaa....

kekadang aku neh agak noob kalo berhadapan ngan bende yg aku tataw...so arituh aku try setting twitter nye page pakai lappy since aku layan tuit pakai bb jeee...so xpernah bukak pakai lappy sbb notti masuk mcm xsedar n kalo bb ade notti bunyik...okai notti tuh nottification okai
so mase check tuh aku ade tgk mende nih...aku tertanya la apa fugsi dia...lama gak nak cari menatang mana yg nama header tuh...so aku pon mls nk amek tawu sbb tuiter neh mane ade org sebok nak setting kaw kaw kasi cantek mcm fesbuk kan....lagipon tuiter neh simple jek...
so tdi aku try la gegatai nk tukar header...sbb nk tawu tang mana header tuh so aku amek la pic random pestu scale kn ke 1200x600...waaa...dh mcm tuto...aku bet korg pon xterpikir nk buat mana yg suka on-the-go kalo bertuiter neh..so tadaaaa...neh la terjadi kt "me" page aku...bukan "home" page okai..kire profile lah kononnya..n baru aku tersedar..neh header rupanya..
selama neh aku ingt bar nipis kt atas tuh header...alahai bengap sgt tanak kaji sbb mls kan..so neh la header header tuit yg org sebok dok tuit kt taimeline...so aku agak ketinggalan....so sesape yg belom ubah tuh ubah la...kasi meriah sikit baru sedap dan bersemangat nk stalk...contohnye polower aku yg pemes sorg neh..beliau belom tukar jugak header beliau...mungkin sibuk layan peminat takpon kontrak stuntwoman iklan kosmetik blom abes...kate diri tuh retis..retis kene la haptudet macik oi oi..
sadis tgk profile mcm ni...kite ni kene urban sikit hahaha...nurul najwa silela pasang header..jgn pakai pic tunggu bas tuh..kang ada yg terlajak lagi hahaha...

apepon neh je la nk meraban pasal mlm neh..btw hari ini sangat panjang..selamat malam semua...

btw jgn lupe pohlow tuit aku --> incik_hasmi

babai....*sambung menuit*



...sekian mekaseh, yg original

Oct 15, 2012

- SEOUL GARDEN -

heyaaaa...

aritu kiterg g mkn besar sket kt seoul garden..semuanya berpunca dri encki pojie yg ckp sane ade promotion...so dtg la usha tgk..mmg adela..n promotion kt seoul garden paradigm special sket sbb derg bru bukak...so nk tempek pic sket...
 so aritu kiterg dtg la pas aku bbm si macik sorg neh..sebut je banjer terus la derg berdua bersiap sakan walhal aritu ada xtvt kolej...tu pon xpegi..yg belah petang je pegi...nampak sgt nk mengata aku xpenah banjer kan..so kiterg g le kt seoul garden tuh....
 neh haaa..papan harga bak kata staff dier...so eskiusme..staff dier ramai foreigner yg ckp melayu meraban n ckp engggggerish mcm ckp portugis lupa daratan...so kesedihan sikit nk berkomunikasi mengakibatkn aku asyik tgk lantai je sbb menahan sebak gelak menebal di dada..it is not polite okay in malaysia we laugh laugh in front pepol!! *sebak sebak*

so kiterg amek satu adult price free next person sbyk 50%..pestu ezua aku suh amek harga student...sini ada beza harga taw...kekanak, adult ngan student yg perasan korea-pan...so boleh pilih nk byr ikut mana...paling best seoul neh dah la ala bufet pestuh tade jam okai..so kalo perut sahih made in germany ala2 tong drum kuasa kuda boleh proses makanan cecepat tuh boleh la seharian melantak disini..anda kejam ok
so korg kne bayar dulu bru boleh duduk pestu harga dier nyer air rendaman *ok ni istilah sendri* kne charge harga laen ok..bpe ringgit je..aku pilih yg xpedas n sure mnyesal sbb rasa tawar n semua paste air tuh kt bawah jug tuh...sedih sedih..so mula la ektiviti merendam bende yg mcm boleh mkn...

yg best seoul neh plate dier ade dua...satu rendam satu lgi grill...so mcm sakai jugak boleh grill daging...sambil tu rendam sotong udang dan segala binatang laut yg disarankan mahkamah syariah berdekatan...
 pic diatas neh mmg xrelevan kalo nk grill kerang ke apetah nama menatang tuh..mmg xmsk sbb ntok grill daging je..so mmg bende tuh kiterg xdpt mkn sbb xterbukak kerang dier..xlogistik sgt perangai...
 aaaah...nama kedai pon seoul so mknan ala korea-pan walupon sah sah taste malaysia sesangat....so layankan aje..menatang kimchi tu pon aku tataw ape...maklumla..bukan korea-pan sgt...muka lgi kearah timur..bukan timur leste ok...nk kene siku?
kalo dtg mkn wajib melantak daging ni kaw kaw sebab sedaaaap auuuauum sesangat...xingat plak nama dia tpi menyengat deria ksedapan la katenye...so harus try..kiterg amek dua plate taw..harusla tamak haloba sikit disitu...
 skill chopstik amatla dipentingkn disini...wlupon staff dier mungkin duduk dipergunungan tibet takpon sempadan myanmar tpi derg sesangat pandai pakai chopstik...macik kat ats neh takpe...dh reti sgt pakai chopstik...
 satu lagi pesanan dari kiterg..pintu dier mcm halimunan sikit mungkin sbb effect mata korg rambang tgk mknan beratus pilihan so jgn sampai terlanggar dan jatuh fishball...sapetah aritu..eksaited ape la kot sampai terlanggar pintu..sebaik staff xsedar..tu pon derg tawu pas tgk ade fishball xbertuan tergolek golek celah pintu..seram
 inilah kami..bertiga...selalu sesat bersama sampai cerakah..memuji rakan sekelas..pestuh sayang ngan semua lecture dan disayangi walupon selalu kne sound bising dlm class...aahh...manja senanya lecture ngan kiterg bertiga..sorg xdtg mesti kne tnya nape x dtg..prihatin sgt...awuuum
haaaa...ni la air rendaman yg pekat ngan paste kt bontot jug..neh bru terasa sedap nye...sejam menghirup air tawar haha tpi mse neh dh kenyag gile...xtermasuk dessert lgi..ade eskrim tuuu...ngan jelly....dan kiterg dpt plak goodie sket habuan dri derg haha..alahai elok plak derg ni kan..t dtg lgi sbb outlet neh kt tepi paradigm...so kalo mlm tuh mmg nampak kwsan luar dan tadela korg nampak dinding...ade gak view nye kan...

so sape yg nk g seoul garden paradigm mall neh letak bertentangan ngan miraku sebelah chilis sebelah stabak..tpi seoul garden neh kt kawasan luar..so kne g luar building tuh okai...sesat tnya la pagad nama haruuuun takpon kumar-bro....derg tawu celah mana outlet yg korg nk carik...direcktory tach-screen tu pon kalah okai...

apepon babai semua..neh ja pasal entry makan makan banje banje bersama macik gojes duorang neh....selamat malam



...sekian mekaseh, yg original

Oct 14, 2012

: 25:09:2012 :

heyaaa...
The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.
- Oprah Winfrey



...sekian mekaseh, yg original

= komik : hujan =

heyaaa....

weee...lame jugak xtempek komik hasil culikan selamba "save as.." kt behlog neh..so mlm neh dpt plak ilham pas menjadi bijak pandai cerdik  cerdas A.L.O.N.G tdi dgn mengunyah cereal sebab mls kelaut nk masak..okai panjang dan annoying..tpi ade kak pah kesaaah? *flip hair*
ok brader ni over sgt flip hair *urut minyak angin kt dada*
so apepon meh tetengok dedulu komik iteeeew....tadaaaa *drumroll*
okai..simple je..tpi aku suke je mende sesimple neh..atas sbb tuh la aku xpenah nk laya dregenbol takpon narultad dlm bentok komik...sinchan ok sket sbb byk lukisan bertemakan bontot..eh..betol la hahaha...okai abaikan...
okai..bercakap balek pasal komik asal yg ditempek tuh...mungkin korg penah rasa kot...when something bad happens and you just accept it...wlupon mende tuh korg xsuke or sakitkn korg..korg just redha n pejam mata dgn harapan semua benda tuh berlalu dgn cpt wlupon setiap inci diri kita terasa dicarik-carik...
yeah..aku pon..sometime aku akn berfikir "oh...aku yg dulu mungkin pernah buat org macam ni..sakitkn hati org..termakan hak org..tercurik harta org..so kalo kene tuh diamkn ajela..."so bukan nk kata poyo tpi tuh je la cara nk pikir positif kn..selagi korg menolak kebenaran tuh selagi tuh sakit dia membahang...sbb pemikiran yg kolot neh mcm kete pancit...selagi xtukar tayar (as in ubah cara pemikiran) selagi tuh la korg takan kemana...

somehow aku redha sbb aku dh mls nk bertindak as in aku rasa benda tuh dah xmampu aku handle dan teruskan ntok berjuang..mungkin sbb aku dh tiada pilihan lain ataupun separuh dari jiwa aku diragut...takpon dh sampai masanya aku beralah...kekadang jadi org tabah (as in aku bukan tabah..cuma aku xsuka nk bergantung harap...so handle sensorg la ye) ni susah..org mls nk kisah sbb org tahu korg boleh handle..xpula derg try tgk  dlm hati...begelora boleh patah 3 pulau jepun
ade jugak sbb org redha ntok mintak perhatian as in melemahkn diri dgn bersebab hnya ntok perhatian sesetengah pihak..contohnya tgn terluka sikit sebab jtuh tangga gara gara licin..tade la patah sampai tesembul scaphoid tpi nk jugak gigih buat titpic..waaa...giteeeew meraih perhatian kejap..kn dah kene bebel haha
sbb tu kalo aku nk buat jahat kt org aku slalu berpikir...aku akan hadapi benda yg sama nanti..kalo aku rasa aku boleh tanggung aku akan buat as in bagi aku bende tuh xmemudaratkn sgt...kalo benda tuh terlalu sensetif dan sakit..bek pikir 3 hari 3 malam bertapa kt jeram..silap2 lumpuh sampai ke tua sbb aniaya org..x elok taw...tpi aku budak baik la..takan nk pedajalkn org..

okai...tuh saja kali nih..tadela schuweeet sgt entry neh..aku dh kehilangan bunga nk menulis...celaru ni sampai kecelaruan identiti...harap the-next-hasmi ada la idea ntok digarap sebagai entry...walhal bende neh aku tuliskn sbb aku rasa aku kurg bercakap ngan manusia dh sekarang...adapon aku menipu dibalik senyuman dan peramah sebagai seorg service staff...kecuali ada baby comel *tarek tarek pipi*

okai semua..selamat malam malaysia...selamat malam petaling..selamat malam shah alam...selamat malam sadong jaya...



...sekian mekaseh, yg original

Oct 10, 2012

- half-human -

heyaaaaa

weee...lame plak xhapdet behlog merepek neh sbb ye nk exam sudah then masuk prektikal..haa..mase tu t boleh la pulun hapdet behlog siang malam sampai muntah baskin robin..eh

so arineh mcm biasa ari rabu..diikuti moddy yg agak bergelora  neh so aku tempek satu lgi dri ariel..tpi neh grup laen..NOAH katenye...so lagu indon la ntok kali neh ye..apepon sile layan dlu...
heeee...dh? sile la dgr berkali kali sampai pitam..nampak sangat mls nk hapdet sbb ase nk tido je ni..hujan lol...so apepon,.naynite semua...*lelambai dri atas tilam*



...sekian mekaseh, yg original

Oct 6, 2012

= entry istimewa : nurul najwa =

heyaaaa...

aku lupe plak nk tempek video tuh ntok ko *azwati*...dri posa aritu aku nk buat tpi nah..ni la video yg aku ckp iteew hahaha...layaaan...
hahaha kaaan..mesti ko terasa...sama sama azwati hahaha...amek iktibar...

apepon babai semua..entry neh azwati yg punyaaaaa *background citer ahmad albab tetibe*



...sekian mekaseh, yg original

Oct 3, 2012

= H.A.T.E =

heyaaaa...

dah mcm seminggu 2 kali je hapdet behlog kan aku ni...*sapu sikit malas kt org*...apepon aku tetap je bukak blogger.com sbb nk usha entry org len..nk jugak tolong memeriahkn comment site tu tpi tu la..nuthing much...mungkin dh nk hujung tahun neh org makin sibuk kot...aku plak sibuk ke? mmg..dh nk graduate nando katenye
so apepon arineh rabu kn..so kne la ade entry beunsur kesenian sket...we present you~! *drumroll* #REPWED...ok hambar *campak konkrit*...apepon arineh aku nk kongsi satu lgu yg agak mcm pelik tpi somehow aku suke dgr tune dier..tune ke name menatang tuh? lantak kaw la...adeplak kak senah nk kisaaaah...
meh aku tempek sket video dia...apepon vokalis dier agak annoying taw..jgn tumbuk screen lappy plak..xelok..kalo online kt library ke cc ke takpe la...side kick sket pestu blah...neh video dier...
okai...lgu dier agak la xsedih tpi mendalam maksudnyer...harusla take note belaka...trus teringat watak2 pehmes yg mcm ni..contoh Snape..ok ending Harry Potter tu je buat aku sedih okai...nk je kumpul air mata jantan tu simpan dlm botol..boleh tgk masa silam aku...Snape nih rupenye yg lindung Harrry Potter selama ni..tpaksa beliau jdik jahat..iteeew sedu sedan sangat

so apepon layan la yeah..aku nak berhigh-tea pepetang neh..bru bgun tido trus terasa ada lappy depan muka..ape lagi..menaip la kn..lame x mencabul keyboard..lately merajuk sbb jrg diramas..awuuum
babai semua..kinda miss you...



...sekian mekaseh, yg original

Oct 1, 2012

- kami kisah -

heyaaaa

nuthing much...saje tempek nice artwork..bukan pasal pic tu tpi cerita yg dtg dri pic tu..ingt segala kisah mereka? beware...yours might be included in between..

kisah aku? kinda lame...purely lame but slightly interesting in my own opinion...yours? who cares if it pretty lame...we all have stories to start and spent...

babai semua..esok nk mngetes..sajeeeeh...



...sekian mekaseh, yg original
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?