...org dalam

Oct 19, 2012

= d'bagindas : maafkan =

heyaaa...

waaa....ini suda jumaat..bru nk tempek #repwed haha..apepon aritu bz sket meneman cik pojie g melaka..utem semata nk amek robe..sorry lor tadapat tgk bakal enginieeeer dgn segulung ijazah katenye...apepon tahniah dan sukses la sebagai alumni UTeM iteeeew...sorry kite ade paper next week

harineh nk tempek satu vidio klip neh..aaaa aku kagum plak tgk sbb vidklip neh ala2 zaman dedulu..lgu dier amatla sedih sbb kau curang harusla buat lagu demi nk memujuk..sebaik awek steady n sah sah setia sanggup tunggu kat tangga semata nk bagi pakwe curang makan...pui..dunia x adil..
apepon meh layan...semat okai yuhtube neh..aku siap like lgi..apepon play la sane..shuh shuh

kaaan...boleh ckp kalo nk memujuk..."maafkanlah ku melukis luka"...weee...trus kensel naek tren..mesti dah plan nak lari ke seberang jadi bibik muda..awuuum...apepon heroin ni amatla comel comel okai..bukan omputih tuh..sesangat la beliau bicth *owh ejaan salah*...siap berkebaya lagi semata demi abg hero vokalis...
okai...mls dh aku nk melayan aku sendri merepek..ni la akibat kalo xkuar rumah+bosan+terasa diri xproduktif...sebaik aku waras lgi sbb tdi masak ntok mkn tghari n berfikir nak cuci baju tpi still xjalan jalan lgi sbb mls ni sejuk sejuk...jimat tenaga nk panaskn apa yg patut...eh..

apepon babai semua...saya rindu awak! ehhhhhhhhhhhhhh



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?