...org dalam

Oct 3, 2012

= H.A.T.E =

heyaaaa...

dah mcm seminggu 2 kali je hapdet behlog kan aku ni...*sapu sikit malas kt org*...apepon aku tetap je bukak blogger.com sbb nk usha entry org len..nk jugak tolong memeriahkn comment site tu tpi tu la..nuthing much...mungkin dh nk hujung tahun neh org makin sibuk kot...aku plak sibuk ke? mmg..dh nk graduate nando katenye

so apepon arineh rabu kn..so kne la ade entry beunsur kesenian sket...we present you~! *drumroll* #REPWED...ok hambar *campak konkrit*...apepon arineh aku nk kongsi satu lgu yg agak mcm pelik tpi somehow aku suke dgr tune dier..tune ke name menatang tuh? lantak kaw la...adeplak kak senah nk kisaaaah...
meh aku tempek sket video dia...apepon vokalis dier agak annoying taw..jgn tumbuk screen lappy plak..xelok..kalo online kt library ke cc ke takpe la...side kick sket pestu blah...neh video dier...
okai...lgu dier agak la xsedih tpi mendalam maksudnyer...harusla take note belaka...trus teringat watak2 pehmes yg mcm ni..contoh Snape..ok ending Harry Potter tu je buat aku sedih okai...nk je kumpul air mata jantan tu simpan dlm botol..boleh tgk masa silam aku...Snape nih rupenye yg lindung Harrry Potter selama ni..tpaksa beliau jdik jahat..iteeew sedu sedan sangat

so apepon layan la yeah..aku nak berhigh-tea pepetang neh..bru bgun tido trus terasa ada lappy depan muka..ape lagi..menaip la kn..lame x mencabul keyboard..lately merajuk sbb jrg diramas..awuuum
babai semua..kinda miss you...



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Nor Zilla Sensei said...

eee sal malas sgt ni..huhu..
bole remove verification mode ni x?
susah le nak komen..

anak cik talip said...

hahaha berkerjaya katanye...

owh adelgi verify tuh..okai okai..mekaseh sbb tgur

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?