...org dalam

Oct 26, 2012

+ aidil adha 2012 +

heyaaa...

assalamualaikum..weee...arineh ari jumaat merangkap hari raya aidil adha bagi semua yg berada dimalayisa..so sesapa oversea tuh ikut la hari mana korg sambut oi...wee all xkisah pon uoll duk mana..ape meraban ni?

apepon neh tahun kedua aku beraya kt umah encik yad..owwh situated kt daerah Jempol..so mmg tercabar selera bila terhidang depan mata lauk auk pedas..aku senyum je la tgk daging melambai2..tpi adeje lauk derg yg xpedas as in makanan kanak2..hehooo..muda lgi rasanya nih..

so apepon raya tahun neh diselangi ngan dhomotil...ape itu dhomotil? rujukla pharmasist berdekatan..untung x aku? hahaha..tpi apepon skrg dh taleh nkburuk lantak kalo ada perayaan sgt..so jejaga sket mkn..kawal nafsu dn perut...food..food everywhere...

so taun neh tade family si yad neh join korban..so tade la nk tgk org sembelih lembu kt kandang mcm taun lepas...mcm best plak kalo dh bukak perut tuh boleh la teringat balik mase blajar anatomy lembu dulu..part melapah tuh sila abaikn sbb aku loya hidu bau lemak lembu..mkn takpe kot *cucuk cucuk sate*

okai..taleh nk sakan sgt beraya ni walhal isnin paper last ntok sem neh...awuum..pestuh merdekalah kita dlm masa prektikal...

okai..selamat berhari raya semua..semoga taun depan kita beraya kt kota mekah plak..aminnn..

yeah..its mercun time...mari menjadi budak budak!



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?