...org dalam

Oct 15, 2012

- SEOUL GARDEN -

heyaaaa...

aritu kiterg g mkn besar sket kt seoul garden..semuanya berpunca dri encki pojie yg ckp sane ade promotion...so dtg la usha tgk..mmg adela..n promotion kt seoul garden paradigm special sket sbb derg bru bukak...so nk tempek pic sket...

 so aritu kiterg dtg la pas aku bbm si macik sorg neh..sebut je banjer terus la derg berdua bersiap sakan walhal aritu ada xtvt kolej...tu pon xpegi..yg belah petang je pegi...nampak sgt nk mengata aku xpenah banjer kan..so kiterg g le kt seoul garden tuh....
 neh haaa..papan harga bak kata staff dier...so eskiusme..staff dier ramai foreigner yg ckp melayu meraban n ckp engggggerish mcm ckp portugis lupa daratan...so kesedihan sikit nk berkomunikasi mengakibatkn aku asyik tgk lantai je sbb menahan sebak gelak menebal di dada..it is not polite okay in malaysia we laugh laugh in front pepol!! *sebak sebak*

so kiterg amek satu adult price free next person sbyk 50%..pestu ezua aku suh amek harga student...sini ada beza harga taw...kekanak, adult ngan student yg perasan korea-pan...so boleh pilih nk byr ikut mana...paling best seoul neh dah la ala bufet pestuh tade jam okai..so kalo perut sahih made in germany ala2 tong drum kuasa kuda boleh proses makanan cecepat tuh boleh la seharian melantak disini..anda kejam ok
so korg kne bayar dulu bru boleh duduk pestu harga dier nyer air rendaman *ok ni istilah sendri* kne charge harga laen ok..bpe ringgit je..aku pilih yg xpedas n sure mnyesal sbb rasa tawar n semua paste air tuh kt bawah jug tuh...sedih sedih..so mula la ektiviti merendam bende yg mcm boleh mkn...

yg best seoul neh plate dier ade dua...satu rendam satu lgi grill...so mcm sakai jugak boleh grill daging...sambil tu rendam sotong udang dan segala binatang laut yg disarankan mahkamah syariah berdekatan...
 pic diatas neh mmg xrelevan kalo nk grill kerang ke apetah nama menatang tuh..mmg xmsk sbb ntok grill daging je..so mmg bende tuh kiterg xdpt mkn sbb xterbukak kerang dier..xlogistik sgt perangai...
 aaaah...nama kedai pon seoul so mknan ala korea-pan walupon sah sah taste malaysia sesangat....so layankan aje..menatang kimchi tu pon aku tataw ape...maklumla..bukan korea-pan sgt...muka lgi kearah timur..bukan timur leste ok...nk kene siku?
kalo dtg mkn wajib melantak daging ni kaw kaw sebab sedaaaap auuuauum sesangat...xingat plak nama dia tpi menyengat deria ksedapan la katenye...so harus try..kiterg amek dua plate taw..harusla tamak haloba sikit disitu...
 skill chopstik amatla dipentingkn disini...wlupon staff dier mungkin duduk dipergunungan tibet takpon sempadan myanmar tpi derg sesangat pandai pakai chopstik...macik kat ats neh takpe...dh reti sgt pakai chopstik...
 satu lagi pesanan dari kiterg..pintu dier mcm halimunan sikit mungkin sbb effect mata korg rambang tgk mknan beratus pilihan so jgn sampai terlanggar dan jatuh fishball...sapetah aritu..eksaited ape la kot sampai terlanggar pintu..sebaik staff xsedar..tu pon derg tawu pas tgk ade fishball xbertuan tergolek golek celah pintu..seram
 inilah kami..bertiga...selalu sesat bersama sampai cerakah..memuji rakan sekelas..pestuh sayang ngan semua lecture dan disayangi walupon selalu kne sound bising dlm class...aahh...manja senanya lecture ngan kiterg bertiga..sorg xdtg mesti kne tnya nape x dtg..prihatin sgt...awuuum
haaaa...ni la air rendaman yg pekat ngan paste kt bontot jug..neh bru terasa sedap nye...sejam menghirup air tawar haha tpi mse neh dh kenyag gile...xtermasuk dessert lgi..ade eskrim tuuu...ngan jelly....dan kiterg dpt plak goodie sket habuan dri derg haha..alahai elok plak derg ni kan..t dtg lgi sbb outlet neh kt tepi paradigm...so kalo mlm tuh mmg nampak kwsan luar dan tadela korg nampak dinding...ade gak view nye kan...

so sape yg nk g seoul garden paradigm mall neh letak bertentangan ngan miraku sebelah chilis sebelah stabak..tpi seoul garden neh kt kawasan luar..so kne g luar building tuh okai...sesat tnya la pagad nama haruuuun takpon kumar-bro....derg tawu celah mana outlet yg korg nk carik...direcktory tach-screen tu pon kalah okai...

apepon babai semua..neh ja pasal entry makan makan banje banje bersama macik gojes duorang neh....selamat malam



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

bukankosong said...

sedap siot!!

anak cik talip said...

boleh try...variety byk n tade limit masa haha..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?