...org dalam

Mar 8, 2011

++ sini ade hajat ++




hohoho...makin beso nih makin byk lak demand stuf2 geek..tak taw le..dh nk ke kemuncak pembukaan grand kepada misteri ---> apakah hobi sebeno saia?

so memang dh buhwat senarai pjg (mane taw teserempak ngan telage ahjaheb ke...)..tu la kn..asyek berangan je (asyek ke? haha sakit hati adow le...) so kene la gegeh nk dp kan ape yg kite nk..senarai2 nye..meh usha2...

#1 nempon (checklist : sudeh bli 3 taun lepas...nk tukau kot?)
#2 lappy ( checklist : ngeh2..bulen 6 insyaallah cukop bujet rembat sekeping)
#3 bb ( checklist : ni aku gegeh dari dulu2...tunggu dividen ahaha)
#4 ipad (checklist : pasal kene banned dulu x leh amek kene la tunda..mungkin gak gune dividen hahaha)

--> besa ke dividen ko wei? ngeh2...

#5 dslr tajaan nikon (checklist : amboi sembat duit dividen lgi)

#6 err....checklist : keje dulu dowh haha



--> pegawai bank cakep dividen 7% keh2...

ekcelli tujuan keluarnye senarai pendek neh bukanlah menandakan saia bakal jadik geek (& sewaktu dgnnye) tpi adalah untuk menunaikan hajat diri..ye kot..dulu2 berangan je...skrg nih mase menunaikan impian (meh cari ibu peri!!! tetibe~)

okeh2..atur seat jap..eksaited kot haha..lappy..xlame lgik leh la..mintak2 xde msalah pasal memang nk sgt..senang nak ngupdet belog..belaja..pastuh fesbi (--> mencarut member..menjalang..mensetalker..mengondem) ngeh2...suke2..tu la kn..harge punye pasal...so lambat sket nk sembat...ingat nk hamek ipad..ye la kn..gegeh skodeng pacik ber-ipad kt oldtown..sampai terliur pon xtaw (kami hygiene hokey!)..semart tpi incik minority ckp ipad xleh lukis graph (camne tu? haaa)

--> btw incik minority..anda utang satu entry ngan saia haha

okeh2..mengelupar boring ckap sal lappy (dh masuk 3 entry..hamboi semangat sakti ko haha)...next peliiissss..so bb...haiyohhh..dh de entry dulo2 gak..next!

ipad..haha..sleek giler..tpi function cm kureng (mane taw neh~ xtaw xtaw xtaw) haha sepadan la ngan rege..nk sanggeh ambek yg mahal2 kot~ tpi kene pikir2 dulu..kang bli mcm2 sumer jdik "white elephant"--> besepah sane sini (tercabar dgr ayat sentap satu nih haha)

then dslr...xlengkap rasenye xde cam power tahap power rangers! nk jugeeekk!!! pantang tgk org gedik2 ngan cam dier pon nk jugeeeekkk!! haha...lumrah saia..awak ade..saia pon nk! haha jum cuci mate!!



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?