...org dalam

Mar 12, 2011

-[ ini bokan mengarot ]-

wassap2 berasap!! ades lame x upload entry kt kapet tanah jajahan saia haha..so today saia nk reveal menda yg paleng penting bagi sooomeeerrr org2 sekalian

ekceli modal entry kali ini dicedok dari sekeping belog yg aldult2 jew boleh berpijak..so ngan megahnye saia dh boleh mengondi so saia kirenye dh adult le tuh haha (ini x seteruk yg anda sangkakan~)

--> alasan nk kenyang sorg..i lub ***m*****.com!! hahaha..

ok2..beck 2 classroom! saia ari neh nk menunjukan beberapa kekdah nk kencing..bukan mengencing member atopun menganjing (sah x same konsep) tpi care2 yg org2 suke pakai...(with o without me haha)

so heenjoyy~!




--> haha korang yg no bape? jgn tipooo..xbek taw haha..diem2 sudeeehhh! anyway..to visionian...selamat berholiday mid term..jgn lupe test next week haha...adios amigos santros!



...sekian mekaseh, yg original

5 org ngereco:

Anonymous said...

number 10! hahaha

funny n crazy post!

hasmizam abu talip said...

hahaha no 1o? xkencing langsung! haha lucah sgt so kene remove no 1o tu miahahaha

Anonymous said...

hahaha number 10 = your 'tool' can spin up in 360 degree when peeing! haha lagi lucah!

Miz Dave said...

ehhh!! has...lucah ni...wakakaka.. sy numbr ZERO! hahaaha...teda dlm senarai~~ wuwuwuwuwu >__<

hasmizam abu talip said...

haha dave jgn malu2..saye x ckp kat sape pon hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?