...org dalam

Mar 29, 2011

--aku bingung? --

--> penah x korang pikir korang nk balik pade satu mase dulu dimana korang mungkin ngah sonok berangan tok ape yg korang ngah kecapi sekarang?

--> penah x korang rase pelik bile wishlist korang tercapai? macam ade yg kurang je...

--> penah x korang rase sia2 ngan ape yang korang buat sekarang?

tu la yg aku hadap sekarang..rase sedeh lak ble kebelakangan ni cm hilang harga diri...err bukan kene rogol segala ek...hilang arah sekijap!! rase cm aku ngan kene pause pastuh blur2 bagai~

balik je class trus xtaw nk wat ape...yg aku taw petang pkul 6 dh kene siap2 turun part time (ade sesape kisah? hahaha) then balik keje pagi lam kul 1 tu trus bukak lappy the blaja...kononnya...

at some point aku cm kehilangan something tpi deep in me denied it! demyu!! nampak cm x bersyukur pun ade gak..n kalo la keturunan aku nanti cipte doremon memang aku nk sekeping pastuh g balik mase silam..didik aku jdi seseorg yg bukan mcm ni..yg pikiranye memang setting larik ngan xtaw ntah hape2...

btw...antara mende2 baru yg happen kt aku this few week....

--> dapat lappy free cap HP dari TM...tengs kat akak TM...
--> ngah training cashier kt tempat aku mencari sesuap duit hahaha
--> bli anggurhitam versi ribut 2....sayang dier giler...trus aku updet fesbi setiap saat setiap waktu....(itew dier kemaruk lagi~)
--> dpt balik kwn lame aku yg menghilang kan dri satu ketika...yeah!! harta ke dia? oppsss..korg xtaw..diam hahaha
--> got my first renoma fews day ago..cm gampang kalo shopping undergarment..trus x hingat!!
--> join herbal life....xnak kwn ngan korg kalo bdn aku nek hahaha...
--> jadik stalker belog hardcore hahaha..ade belog mamat sorg nih dh kene komen kaw2 haha..padan muke beliau!!!
--> aku jdi uncle lgi n lagi...to kyaiz hafizan....welkam to the family...semoga mase depan ko bgus lgik dari uncle2 n even abah ko sndrik...
--> jumpe tmpt mkn pling best di kelana...murni ss2...syidap ooo...
--> tetibe x sbr nk balik umah...apekah ini normal? arr...
--> jadi kaki muvi balek...sape yg betangung jwb sile angkat tgn cm saye (T^T)/


tu je kot hahaha...sakit malas nk updet belog...ye la..rase2 nye pasneh nk try wordpress lak...boleh ke kalo belog ni convert ke wordpress? matila murtad uhuu~ ye la...pasal BB support wordpress jew..t senang leh updet belog kt mane2 hahaha...kt jamban pon voley~ *cis pengotor ahah!



...sekian mekaseh, yg original

5 org ngereco:

Miz Dave said...

ahahah..sodey plak bila baca part xda org kisa klu ko nk jln p krja...ahahah... tp berkat krja ko, dpt bli anggurhitam.....akekekeke

hasmizam abu talip said...

hahaha dave..kamu nih...haha baru saye nk meluah perasaan haha

Anonymous said...

whoa! lot of things happened to u lately... for gud or for bad? haha

hasmizam abu talip said...

neihter good nor bad~ kalo dh sonok je idup x best jugek..kene la bad2 day skit...bru syioook~

Anonymous said...

don't wish for bad, always pray for good.

enjoy the moment, we never know what would happen next!
chill~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?