...org dalam

Dec 17, 2010

~my secret..not yours~

haha aku baru terpikir...
which one is better:

  • tell sumone your secret
---->or
  • keep it until you die
hahaha kalo aku senang je..aku pilih "keep it until i die"...nak tau naper?
penah dengar bohong putih? bohong sunat? hahaha naseb baek aku xpraktis mende tu...xbaek hahaha..same gak ngan keeping secret..ade sebab kite berahsia...n x semua boleh terima sebab kenapa kita berahsia at first place....

yeah! aku memang perahsia...n aku da sebab kukuh kenapa perlu berahsia..kenapa ia jdi rahsia..pasal sebab aku merahsiakan ya adalah rahsia hahaha

ada bijak pandai kata "lepaskan kengkanganmu (iaitu rahsia la kan?) mu agar hati mu lebih tenang"
oi cik kak! ayat tu kutip tepi longkang ke hahaha...mana da..banyak lgi cara nk suruh ati tenang...
kasi tau rahsia dekat org laen mcm bukak pekung di dada(terpulang la rahsia korng ape ek haha)..
so buat apa kalo kite ckp rahsia kita kt org mcm la diorng boleh terima seadanya hahaha ada pun yg boleh terima (hey...human is good pretender hahaha)

mesti sumone terpikir kenak post ni kuar hahaha...ada la sebab haha..pasal aku cukup berahsia byk la org pikir pelik2 tentang aku hahaha..so korng..sori aku memang x leh ckp hahahaha..adios amigos santros~
<---hi~

~one republic : secret
(karok sambil mandi best gak pakai lgu nih hahahaha)



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?