...org dalam

Dec 14, 2010

-{ bbq farewell? party }-

hahaha cantek nye keje..thanks to mastermind (azwati & ezuahani---> stokis makanan kitorng hehe) yg buat event nih hahaha wlupun begelap tpi best la dpt:

  • kumpul ramai2...wlupun 3 budak xde...(semangat nk balik la tu..)
  • lepak sampai mlm hahaha..ngantok gile..
  • pastu leh mkn puas2 haha...ye la kn..mo0d mkn ilang gara2 exam nih haha
  • pastu ngumpat reramai haha praktikal sgt hahaha
haha pe pun food mlm tu best...thanks gak ngan ezua..ayam sentul rock!!!! hehe..
dan jugak kepada semua yg datang mlm tu hahaha....








ni name dier padh~pan! hahaha shahir abessss!!! haha

~muka kenyang hehehehe



~suasana gelap haha









~kanak2 bawah umo jgn tiru...dernang ni sengal haha





~mkn duk kt bawah je..mesra alam temanye hahaha



~makan...mengunyap...majoh...ngansak...nelan...eat~











~aku suka giler pic neyh...haku nampak thembam hahahaha



~karipap paling shedap kt Sentul...jgn main2 tau~ hahaha

~aktiviti sampingan sementara tunggu ayam rentung sepenuhnya..maen Polo (gune kude spring ) hahaha

~ artis yg hadir mlm tu...padh-ter-pan & james bieber hahaha

~ayam Sentul..jgn terliur...

~dave: apa kamu buat tu davv??? haha

~persembahan oleh JAMES BIEBER ---> lagu: 1malaysia haha








-sabis-ina-padh-atiqah-azwa-ezua-tan-sham-james-dave-tekeq-has-mike-



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?