...org dalam

Dec 16, 2010

:::ke"buhsan"nan yg menolar:::

hahaha gara2 lum dpt balit (kredit to Vision yg kuarkn jadual exam pas aku beli tiket belon n dpt tau test abes ari selasa n aku nye flight ari sbtu...*dushum!* <---jatuh...) so..dgn muka hiba aku gegeh carik xtvt sampingan..ye aku tau duk dekat kl leh "kayo2" tpi meter ekonomi begegar!!! hahaa so duk umah je la...hahaha

then tetibe aku teringat aku nyer CROCS...ala sian natang alah tu...aku lupe nk cuci dier nyer liner haa~~ pastu tetibe aku ade idea nk cuci liner dier haha...mulanya memang aku xtau cmner nk tanggalkan liner pasal mende tu MAHAL then kalo silap leh patah dier nyer extension tu..mane nk carik sparepart huuuu~~

so aku google..tpi hampas tebu dikunyah gajah! ade description tpi xpaham sgt (bukan le makne enlish aku berdebu sgt hookey!) ---> ei aku siap view dier nye video lgik..tetibe kuar warning.."plis instal flash player "...*dusyum!* <----pingsan suda ~ so..as a malaysian...mesti berusaha...hahaha...then aku cube la kopek2 CROCS tu..begegar tgn pasal tkut patah or apa2 kn..ye la...bukan senang nk carik tu...pastu kt The Hills je ade..satu Selangor aku carik tau..Midvalley..One Utama...The Curve...Masjid Jamek (hahaha)...

haha so dgn "halus" aku usha2 mane yg boleh tanggal..then jadi la begini....

haha kt blakang tumit liner tu (faux fur) ade band getah..so upside kn dier (encik google ckp cmtu~)

so mula la tarik2 kt tepi..then suddenly logo CROCS ya leh cabut lak..xperasan...so teruskan sampai semua tercabot...ops~ boye bogel hahaha

then dh tanggal...ni la ruper liner yg sebena haha---->cam stokin

pas tu cuci la...ilang segala bau2 haha(kaki i wangi..just storage nya penuh ngan kasut2 haha so kenak infected juak virus bau kasut hahaha)

then dry time...jgn spin..tau la ade org mls nk jemur kn? haha
tpi..mesti hingat!(bunyi pendekar~ haha)

  • jgn jemur to direct sun light..pasal ade getah..t mengecut haha
  • jgn spin..better hand wash...liner tahan lagi lame n kaler x faded
  • upside liner kalo jemur...protect kaler dari faded gak..
  • air dry..best way!


haha so dh dpt balek CROCS yang wangi n syomey hahahaha...

p/s tujuan nye nak ajar sape yg ade CROCS winter edition tpi xtau cmner nk bukak dier nyer liner haha

info--->harga:rm180 warna:merah&hitam pink&kelabu biru&kelabu made in:china(kilang ori)



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?