...org dalam

Dec 12, 2010

==buffet--->11 julai 20o7==


~hahaha aku lupak ari sbena2 kita keluar..tarikh kt atas ya pun aku temu kat pic tok huhu..pa pun...tgk la sendirik hehehe...yg aku pasti tempat kejadian ada lah buffet sarawak plaza....

lets chekidaout~












hoyyyeeaahhhh cm family trip! hehehe.....















ini lakonan semata2 hehehe







hisshhhh~

jgn tiru aksi ini di tmpt yg terbuka hahaha...

muka silah(bukan nama sebenar) kenyang hihihihi :p

hahaha muka paling byk mkn tok..diam2 ubi berisi~

upacara suap menyuap..awal praktis..dh tua sk susah hehe..

along (sandra)...sendat ka ktk ya?? hihihi...

plate suzie sentiasa penuh..tpi yg ngabis nya urang laen..harap maklum...

silah & mirah suka niru style daknya pun haha..

along~



muka puas~ hahaha

ranking pling byk mkn hehehe~





kami budak baek!!! hehehe

~ haha kepada yg muka2 dh keluar kt sitok jgn moha ngan aku hooo! aku just upload jak hehehe...mun da pa2 email aku huuu...nextyme kita buat gk upacara makan berami2 tok..best2....miss korng semomo hahaha....



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

shafaziey_269 said...

wah.... best gler time tuk....happy go lucky jk.....the best memories in my life......mun pat upload suma gmbar kat stampin ucu ........ biar pun sekejap jak perkenalan kte, p memori nya memang susah nak d lupa........... friends 4 ever geng.............

hasmizam abu talip said...

hahaha aok..ngah usaha nk upload...byk glak ya lambat sket hahaha lgipun gk gago ngan blaja wahhh~` hehe

Borneo Coloreng said...

huhuhuuh...zaman sik cukup makan ...hahahaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?