...org dalam

Dec 16, 2010

++mari ber'holiday' di kuching++

hahaha esok dh nak balit so memang sonok gila haha mbiak dbrik kolom gk lum tentu hepi cmni aku sa nektok...sik sabar maok duk umah..merasa jdi peng"anggur" 24 jam dlm masa balance cuti 2 minggu haha...jadi la cuti ngak pendek ya...sempat kali nk ngunyap ayam penyet...nguyap kt sb nemu duda begetah Ego hahaha



tpi cuti toooo pendek..lokek penama juak Vision merik cuti ngak pjg ya...kaya kali ntam cuti pendek haha...tpi ok la janji pat balik...dh mual ku mala makan lempak mamak kt kelana tok...arum bulak dh pat ditunggah abg sidak ya kotan selalu glak turun mkn hahah(err kantoi saiya malas masak..aie ku laki tek bah haha)


duk umah jdi raja remote hahaha 24 jam la terpacak dpn tv haha...nama gk masa cuti..nk kosongkan sikit megabyte lam utak tok..before berasap kedak org mandok hahah...

then nk g umah nek nangga usu mpuan baru..nama gk ku xda tmye daknya nikah..mala jak escape mun da hari besar family..apakan daya hahaha...apa2 pun cepat2 la molah cucuk ntok nek Temah..baru lepas 2 cicit beliau itu hehe...


so cm besa sblom cuti..da la plan ikit2 tpi xtauk kali tok pasal Paed si supir sekda..xda dengan nk ngelayo haha nk ngembak sapa? Shima? nun di brunei haha wlupun maknya kamceng ngan aku hehe(salam makcik..tumpang lalu~)...Silah? sekboh jak..nunggu bedok raya bok miak ya ada bunyi...duk umah jak..(nolong mak kata dirik hahaha)..baek kan dier? hehehe teladan...take note!

nk ngelayo tok mesti merempit makei moto kapchai abg ku yg berdengong ya...mati la mun molis ngintei haha...dah la hencik misai a.k.a polis kayo2 jak kt kampong..bak kata org.."kayo2 lak lejuk2 ncuri" haha ya org la mdah (sapa tek? pak ntua ku polis...wah~)

p/s haha ebena eh saja nk try mem"belog" lam bhsa swak..tang best jak hehehe sapa2 yg sik paham sila PM tuan tanah a.k.a saya hokeeyyy! martabat kan bahasa sendiri..wahh~



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?