...org dalam

Jan 1, 2013

= 2013 =

heyaaa...

pertama skali nk wish la jugak kat korg selamat tahun baru..mls ni nk msg wish segala wlupon bertubi2 kne broadcast wish new year..nampak sgt xikhlas disitu..pui..apepon mekasih jugak la kt yg broadcast tu wlupon aku mmg xbaca sepatah harom...aku delete je..resis sgt korg broadcast retis lagi aku mendelete *flips hair*...korg broadcast lgi aku delete je jaaaah profile engko...ko ingat ko retis nk menujah org dgn broadcast...bukan

 *twitterian yg jenis semua benda nk di #twtup...#twtupURUT hahaha*

apepon kali neh baru new year aku di pj accurately di kelana jaya yg tercinta sbb taun lepas teperuk kt klang sampai buat BBQ last menit semata nk menghiburkn hati...so taun neh outing je la ngan derg2 neh sbb mmg bosan mlm new year...bukak tv pon asa nk je campak kat bwh sbb bosan jugak...so kiterg plan la g mkn doyan...berikutan encik hamdan ni teringin sangat..kang x g meneman kang jadi biru plak dier...
so cam biasa port baek mkn doyan ni haaaa kat ss2...aku xtaw nk ajak sape dh sebab ramai x mkn durian ni...mungkin sbb doyan rasanya xmcm pasta ataupun lasagna..ataupun sbb durian ni tade import import so org padang sebelah mata je buah ni...takpon derg prefer durian bau CKone takpon playboyVIP...kalo kt kampung dgr je "..duuup" kat kebun terus lintang pukang carik durian yg jatuh...begitu tinggi nilai buah ni...arwah atok aku lgi la...mmg faveret dia...slepas tempoyak n bubur durian..huuuu kecur kecur

p/s : playboy VIP tu sumpah  sedap bau dia..yg eu de toilete *cemtu ke eja? lantak la...*...yg body perfume tu xsedap...boleh beli buat bunuh lipas pun elok..taruk api sekali

so kiterg dtg la ss2...tpi bukan area murni tu okay..ade area durian durian ngan tokey yg suka lelambai org...haaa situ byk kedai..korg boleh pilih nk port mana...aku pun xingat kedai mana kiterg terjah tpi mcm best plak mkn situ...org pun ramai dtg mkn...siap ada grup dtg pinjam kulit durian table lain semata nk camwhore mkn durian bebanyak...tokey tanya la...nak durian kampung ke d24...sebab harga lain lain..kalo durian kampung rm9 sekepala...kalo d24 plak 13 ke 15 eh..lupa...ni tepu ngan durian la ni...kiterg amek yg d24...maka penuh la meja ngan durian...heavenly treat
so layan2 durian ni...lgi seronok kalo mkn kat dusun...baru fresh sbb makan kt situ pun dh xfresh..mungkin sbb dh penghujung musim or dpt durian lama...d24 pun terasa mcm durian kampung...mungkin nk timbal balik la mkn lasagna takpon pasta...hahaha..tpi surely durian lgi sedap..selera kampung nk wat cmne kan..telepas rindu ngan musim durian...agaknya belom sakai lagi nk kecoh ngan crepe durian..haaa...tu bru cara urban mkn durian..tpi aku? prefer tekangkang2 kopek durian...org kampung

lame jugak kiterg duk situ..order plak air kelapa...kalo kt kampung ni byk pantang larang nk mkn durian...taleh campur mkn tu..taleh mkn ni...nk mkn durian kene minum air putih je...pastu kalo dh abes mkn tu mak selalu pesan...letak air kat bhgian dlm kulit durian tu pastu minum..nk ilangkn panas durian tu sndri..aku ikut...dah tabiat
kiterg mkn banyak woooooo...xsangka aku..terik dah perut..ilang 6pax segala..leulz...pestu balek la...tokey dah sound dah..byk derian dia kne gomol ngan kiterg..mana taknya..yg xsedap tu terus lambung buang dlm tong...yg betul2 xsedap okai..tpi yg best mkn situ..ramai cina..hardcore okeh derg ni...sikit je melayu dtg mkn...mesti derg bukan jenis yg dtg restorant terus mintak sijil halal..haih la...termasukla kiterg...aku kedai cina redah je..janji sedap
pestu esoknya kne paksa lgi ikut tgk mubi..les miserable...amek wayang jam 12.30 start...sebelom tuh maen bowling sat kat OU...sempat jugak countdown ngan strike 2 3 kali...ok tipu...pestu senak urat leher tgk hugh jackman nyanyi dlm citer tu...mcm org kne cucuk pinggang dgn shotgun...mcmtula siksanya...tpi jalan cerita best...n costume...owh ada mamat the dictator dlm cerita tuh jugak..tpi kali neh tade la nampak totey mcm the dictator..rosak selera aku makan..pui

apepon semoga 2013 mcm taun taun yg sudah...less expectation,more happier,more merrier...ulolololololololo *pecut naek kuda*...
babai semorang....



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?