...org dalam

Jan 8, 2013

= kisah 2 hari yg lalu =

heyaaaa

sem baru dh masuk so kiterg semua dh siap seterika muka panas2 sebab nk kene prektikal lagi dan begitu jugak aku cuma agak bernas sbb aku sterika baju je...so kali neh aku kembali ke hospital first yg aku masuk prektikal dulu which is HTAR yang gah dan gemilang dgn ke-crowded-dan umat yg bertandang disitu...cuma tade la stay lgi kt rumah yg suspected denggi tu...

baru start semalam, 7/01/13...masuk je xsangka semua dh banyak berubah..yg best HTAR kali neh ramai staff baru masuk a.k.a freshie graduated student so mmg sah2 la pangai pon still bebudak dan boleh di bawak begurau senda di pagi raya hendaknya untuk memecah kemuraman jabatan iteeew...yg akak akak pon tadela nk emosi sgt kalo kiterang buat salah..tade yg tegas2 atau buat muka kerek...ok tu bru beberapa hari...

mostly kt situ kiterg duk mengapal nama orgla..based on previous prektikal so tawu la ni bekas skandel sapa, ni kapel sapa, sapa yg dah kawen, sapa yg dah pegnen, sapa dah kuros...tpi mostly xbanyak berubah sbb still xnaek naek pangkat lgi..ni la payah kje gomen..kipas xkuat tadela nk merasa gji besar kaw...selain tuh siap siap dhplan nk kumpul kes sbb kali neh tetibe ada rule plak dri pihak jabatan...sbb derg sebelum ni main request2...tu la korg jujur sgt buat buku log...mmg xckup kes kalo ikut bebetul...sauk la sikit...kompom mcm aku nye log book..miumiumiu

so minggu first neh aku kne tempek kat bilik 5..tempat ntok xray chest je..aku mls nk kumpul kes sini sbb chest aku dh abes..derg lain dh terkial2 nk kumpul kes..bagus derg ni...so far ntok dua hari mmg menggoda tang2 part mengantuk...kekadang layan jugak la lelap walupon betongkat dagu...

apepon masuk spital yg pkai sistem filem neh mmg mencabar sket sbb peluang nk repeat tu tinggi..ye la..dh tade canggih manggih mcm serdang..sini semua manual..kne pandai main kvp mAs...kalo x mmg rentung la film iteeew..kalo kat serdang takpe..edit edit skit tadaaa...siap...tayah dh nk repeat kecuali ter-cut part yg dixray...jimat tenaga ni..

yg best kt htar neh mudah nk jumpa kes pelik2 ngan patient pelik2...so nafsu nk begosip pasal tuh mmg tinggi..tpi kiterg professional..tunggu saat yg sesuai baru bukak sesi pertandingan bercerita...konsepnya cerita yg baik harus dikongsi..bru meriah...pastu da la yg senak rahang katenyer
apepon sampai sini saj..kalo tejumpa kt HTAR tuh tego2 la..t aku bawak round2 jabatan kiterg pestu bagi shooting free..tidakkah anda tergerak nk jadi model xray kiterg? hahaha
*posing posing masa belum mengatuk*

babai semua....*sambung iron baju sendri, maid dah lari*

p/s : bosan tgk org yg suka carik perhatian...dude...world doesnt revolve around you...



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?