...org dalam

Jan 2, 2013

- #replaywed!! -

heyaaa

phew...macam biasa kami yg seksited dgn tahun baru...weee arineh adalah rabu pertama tahun 2013 dh esok adalah hari yg ditunggu oleh pemegang pemegang asb...melainkn esok jugak la hari mngemaskini buku pestu pengumuman penigkatan kadar peratusan berbanding tahun sebelumnya...ok dh melalut cm berita tv dh kite yall...apepon its a celebration!

dan kami esok ada VIVA...sebaik list name aku dpt petang...boleh la terkinja kinja study konon2nya pestu segera memohon tips bgi grup pgi iteeeew...ok berbalik pasal eksaited dgn asb..haruslee...setahun menunggu n dh siap plan nk berbaby bru dgn duit itu..muahaha...apa dia? tungggu *xsaspen xsaspen*
apepon mcm biasa la rabu tabuat wordlesswednesday so kite buatplak replay wednesday...menempekkan sesetengah lagu yg xberapa aptudet *sbb tuan tanah sangat xcool* so meh la kita layan..ni lagu semangat aku nk berviva besok..mohon la muka aku serius dgn ganasnya dan boleh perform xmcm viva yg sebelom inih...

tadaaa...silela layan


lagu dia rancak sikit so agak sebati la ngan jiwa yg masih belia remaja dgn pangai kebudak budakkan hohoho...aa...ekceli ramai jugak yg final besok ya..tgk kt temlen pun boleh detect la sesetengah yg suka meroyan kt temlen dh hilang..nak kata meninggal xkot sbb tade org brodcast tweet mintak sedekah alfatihah..so mesti ngan pulun study? begitula hendaknya

aku? study kt internet katenye...larat?
*konon study*
okai..neh je entry ntok kali neh...to daini...aku pun xsure cmne nk ajar ko ejas blog itu..kalo ko ada sini bleh la aku tunjukkan..aku pon baru blaja jugek hahaha basic tu tawu le jugaaak...apepon selamat maju jaya...gegodluck ntok yg test...yg buat model tuh buat leklok...

selamat malam semua....babai



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

FaizalSulaiman said...

hepi new yearrrrr

Anonymous said...

gudluck for VIVA !!
all the best and break a leg!!
*hugs*

anak cik talip said...

epi new year jugak sedara faizalsulaiman..goodluck ngan novel tu :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?