...org dalam

Feb 9, 2011

---> JUMPING HIGH PHOTO CONTEST <---

ni la pertame kali kene tag haha..xtaw tpi tetep nk join..cmbest je kan? hahaha
bai-de-wei thanks to encik paed ngan belog beliau kerana mengetag belog yg xseberape ini haha

so..bebekal kan beberapa model yg "kaku dan ala2 ilmu medik"....ni je dpt snap..tu pon ngah sonok2 pasai bru kuar class awal hahaha...kn sonok tu...so...dengan berbekalkan nempon nokia uzur yg 2mp jew..so ter"snap" la gambo2 bebudak terkinja2 di petang hari hahaha


:: haha tgk..taw la pas class anatomy..kuar segale term anatomy ::


:: superman itu indah~ kn? kn? haha ::


:: protes kt kolej yg bgi cuti sekerat2 ntok stuent haha ::


:: ni namenyer prektis silat di awan dania ::


:: saia pon nak cuba....arggghhhhh!! haha ::

hahaha thanks to model2 saia yg taf2 dan agak seporting sempoi2 siot...iaitu

...jeng jeng jeng...

mohd nizam yasri a.k.a abg bajet broadband
(asal: tanjung karang..hobi:goreng kopok ntok kitorg..motto idop:broadband saia laju!!)

nurfadhli ikram a.k.a abg jeporn
(asal: kulai~fornia..hobi: tido tyme kitorg bangun..motto idup: meh jeporn sketttt~!!)

saia sendri a.k.a encik tuan tanah
(asal: samarahan ...hobi: snap pic xsenonoh member..motto idop: tm itu butto!!)

haha btw pic neh snap kat lorong depan kolej..yg dak2 len kt tepi tu ngah berbual2 mesra remang2 petang bersama encik borhan (ejaan tekeq terhebat) yg berupa cekgu class anatomy n phsiology 2..harap2 beliau x perasan pangai beghuk 3 eko terkinja2 haha...pe pon ni yg ado haha...

----> hahaha part time itew kepak!



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?