...org dalam

Feb 10, 2011

== awak sape wei? ==

kali ini mari kiter story mory pasal idop2...ye..xde taching2 sesangat tpi rase2nye sume musti merase mende nih...(dan ternyata itu bukan lolipop!!)

:: uiks...tahap jinni in de bottle dh..sebut je trus ade gambo haha ::

so trus kan...xleh buang mase...so...citer ini pon bermula...

once upon a time...in a far2 away...teeettttttt!!!! tukar channel hahaha..berabok dh konsep tuh...sinderella dh jdi great2 grandma kot kalo tunggu abis intro hahaha...

penah x korg jumpe org yg same muke ngan org yg korg penah interact? xle maksud nye dier tuh musti BFF (akak Paris Hilton..pinjam sat ayat muh haha) korang...xkire la..kawan ker..musoh ke...manager korng dulo2 ke...guru besar korg ke...artis peberet korg ke...ayah korg ke (uiksss...musytahil!! haha)
---> ala...cam kirenye korg jumpe pelanduk due serupe lah...kan..kembar tu...

haaa..camni..akak paris...ade korg jumpe pelanduk cm dier? (aaa...cm salah je...)

:: ni pic encik gugel simpan..kan gatai gak beliau nih hahaha ::

so...nk diringkaskan...kat tempat aku skrg..byk gak aku jumpe org2 cmnih...sejibik (ejaan ego duda terhebat : sebijik) mcm member2 lame aku hahaha..nk dijadikan citer..of cos la kite nk tegur kan...beralaskan alasan2 berikut:
  • nk jadikan kawan (---> konon2nya haha)
  • nk confirm kn kite xsalah org..mane taw tu memang memang member kite (mate rabon)
  • nk tanye nape muke same (sah soalan berjawapankn penampo sekeping)
ok ok...for further confirmation..aku g tanye la kn kt sorg hamba Allah ni..ye la..mate aku degree bkan bgos pun...nk mengeje kalo x pakai spek memang harreemmm la jwb nye haha

saia yg penauk: eh..cm kenai je...kenai kite x?
org yg ditanye: ermm x....
saia yg penauk: owh ye ke..muke awk cm member kite la..ingat dier tdi
org yg ditanye: haha..xde la..awak silap org...
saia yg penauk: ok cik nk order ape tdi...(trus balik ke mode keje pasal semate2 nk kaber malu hahaha)

diringkas kan...matila dak tu pikir cmni..

org yg ditanye: "ape la..nk usha agak2 la..ni zaman moderen (slang indon..tq) mane de ayat2 cmtu...ingat zaman tok kadok ke? haipppp!!!"

---> so korg2 kat luar sane..jgn sebarang2 nk buat cmni..kang iman goyah xke luruh muke tu akibat malu hoho...seb bek sempat kaber line hahaha...asal pastuh kene ampu oleh beliau sket..bgi service santeeeeekkkk punya hahaha!!! dan segera dibalas..

saia yg penauk: dh memang keje saia cmtuh..hehe

tpi kan..kt tempat aku skrg neh ade la sorg mamat tuh..sejibik cam cikgu matematik!! (ni gelaran ntok sorg budak tyme aku kt fastfood dlu..pasal dier tuck in tinggi pastu pakai spek..haha cikgu sesangat!!) haha tpi brader cikgu tu sempoi je..pasal dier memang plek sket..selalu je memandai buat hal sndrik tyme keje..sape x jdi gaban kalo jumpe org cmtuh..seb bek buldozer mahal..kalo menatang tu mureh memang dh lame aku gilis2 budok tuh haha (saye x kejam ---> tu expression je wahaha)


:: sekarang kalo geram2 gilis je..hahaha ::

so sekarng saia nampak lagi bayangan beliau iaitu cikgu matematik...haha rase luco ade gak pasai cikgu matematik nih asek cari pasai je ngan aku dulu..cumenye budok ni suke je memberat2kan tulang temulang beliau ketike berkerjaya..jdi aku la kepenatan men"service" umat2 yg dg melahap...feeennnaattt bebeh!!

ekceli aku xpuas ati la...budak tu memang gampang sihhhh!!! haha xpe2..nanti saia bekal pangak(lastik)...pastuh saia pangak kamo bila saia geram wahahahahaha (sambil cekak pinggang)


---> jum2 karok sattt!!! <---

the fray : you found me


---> kan..suke lgu neh waaaaaa....babai then....



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?