...org dalam

Jan 17, 2011

+ love u love me +

love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love
love love love love love love love love love love love love love love

-----------------------------------------------------------------------------------------------

haha...kalo aku kate manusia susah nk setie agak2 korang caye tak? (aku----> aku caye! ) hahaha tpi masalahnya memang susah ar nak menten hwuuu~

haha lagi2 kalo dh attached tu..mkin susah nye...payah gile nk setia huhu..xle aku nk kate contoh ni aku kn~ (maap..saia xde niat nk takbur di belog sendri hahaha) tpi byk kite leh tgk situasi cmtu...

si A : ko x setia ea ngan aku!
si B : apelak..ko..mulot je ckp kapel tpi fb melambak "like" tu!

drama lagi

si A : ko jeles la! cemburu buta!
si B : kalo aku buat gak cmner?
si A : ko cube la..tgk sape lgi hebat!
si B : ok!...

masuk scene gado (xde parang2 ye...tema:manje2)

si A : gegeh ko ye nk lawan aku!
si B : hey ko tu baru kapel taw..lum kawen lagi!
si A : ha baek nye jwapan!
si B : ha'ah! aku tiru kau nye...

pastu2 mesti dh sampai tahap bosan

si A : .......(cengkerik bersahutan di hutan rimba~)
si B : ........(pon diam gak...xde idea la tu..)

ni patut iklan masuk ni...penonton dh boring hahaha...cuttttt~!
~ sah drama xjdi..xyah gado2..cemburu tande syg! waahhhh!! cuba buktikan! hahaha

so..leh dikatakan setia tu kompleks(kot~?)..byk menda terpengaruh kt bwah perkataan setia tu sendri..kalo xjelas jwb nye gado la sehari2...kenyang! haha

tpi x mustahil kalo ade yg susah payah setia pasal ade org asyek takel2 (xde niat nk ckp sape2 yg terlibat adalah rebutan ramai~ hehe)..tu la kan..kene lak kapel kaki cemburu..memang kaw tim hahaha...senang2 je nk gado2 pasal mende alah yg xpasti kesudahan nya...tpi best gak...hehehe i like~

sumtime kene paham situasi gak baru nk melalak...kesian kepade sape2 yg terkena tempias (pun xde niat nk ckp yg sape2 terlibat asek kene ganyang kalo bab2 gado~ hahaha)

end of the story...to my grumpy cyg...u know how to make me mad haaaaa~ anyway...

ni best gak..sile tgk...best taw...pink memang bijak gile kalo wat vidoe klip...siap ade pengajaran lgi...kalo nk taw lgu ni ade due name...satu F***in Perfect...satu lagi Perfect (clean edition)..so layan~

Pink : Perfect a.k.a F***in Perfect

~omaiself! the gurl kicik tu cute giler wehh hehe tyme2 comot tu lgi cute hehe...waaa..nk cube gak...(menjadik ke? haha)...sori taw ade subtitle bhase asing...huhu

----> ampun bah...writting nya berjela2 sgt haha feeling kew? non ado~



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?