...org dalam

Jan 5, 2011

==encik angel & encik devil==



best! ayat yg terkeluar bila encik abah promote lgu neyh kat aku hehehe...best...wlupun lgu lame tpi maseh segar lgi bunyik dier...feel dier lgi ade berbanding lagu2 jaman sekarang yg ntah ape2 derang carut (pastu video klip je lebeh2)...haha ape2 pon lgu neyh dh naek carta la "the most played track" lam henpon aku yg agak berusia hehehe

dishwala nyer video klip

dlu memang aku xlayan sgt lgu2 omputeh tpi sejak aku pandai spiking so tau gak ape derang ckp n the most grup yg aku minat mesti la geng abg2 daughtry!!! haha adessss sora memang best giler hahaha...suke je dgr sora2 serak2 parau cm baru akil baligh hahaha

walaubagaimana pon...lirik lgu tu sendrik lgi power...camner nk tau power ke tak...cube dgr lagu tu betol2..kalo irama dier cm masuk je feel korg..ha iye la tu...sile2 "like" lgu tersebot! memang kalo daughtry nyanyi kt sebelah aku memang dh kt OT (operating teater) haha pasal pendarahan idung wahahaha....



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

pocoyohunny said...

nang sotla!hahaha

hasmizam abu talip said...

hahaha sot apa? haha best bah lagu tok hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?