...org dalam

Jan 9, 2011

- - meraba komputer riba - -

The HP Pavilion dv4-2173nr

--->features
14.1 Inch Diagonal WXGA HD HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)
Intel HD Graphics with up to 1,696 MB Total Available Graphics Memory
Integrated webcam and built-in microphone
An power by Intel Core i5-430M processor 2.26GHz with Turbo Boost Technology up to 2.53 GHz Genuine Windows 7 Home Premium Edition with up to 4.5 hours of battery life
4GB DDR3 System Memory (2x2048MB) (expandable to 8GB)
500GB (7200RPM) Hard Drive (SATA)
LightScribe SuperMulti 8X DVD±R/RW with Double Layer Support
5-in-1 memory card reader
Altec Lansing with SRS Premium Sound
HP Mobile Remote Control,10/100 Base-T network interface
Built-in Wireless 802.11b/g/n WLAN
3 USB 2.0, 1 HDMI port.



>

waaaa...trus aku xpaham...ape2 pon aku suke giler lappy neh hahaha...stylo sgt haha...body dier santekk..function ok2 hahaha...semngat aku nk dapat sekeping sampai xpasal2 aku sanggup wat part time hehehe..harusss~!!!




apa2 pun..see u in the next 6 month hehehe!!!!



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?