...org dalam

Jan 4, 2011

-->holidays trip<--

tetiap kali nk balek mesti ni la route yg kene lalu hahaha...suke2 je amek gambo..yg ade pic muke tercandid tu jgn saman tau ... hahaha

nih pondok (kot~) seksyen 6 kelana jaya...kene gegeh nek bas g taman bahagia..amek lrt katenye...

ni la rupe jalan ss 6 kalo dh masuk tyme cuti..lenggang n sunyi..haha

dh tu kene lak amek skybus g lcct (airasia..penerbangan kos rendah!) pastu kene tunggu kalo delay..wajib! haha

ni event mlm taun baru..kekdah ala2 gawai hahaha...thanks to dominick pasal terime tetamu x dijempot nih hahaha..food pon best (kecuali lauk masak kicap ngan kaki ayam pon msk kicap hahaha~ tobat!)...siap ade karok lagi..tpi iban nye lgu..trus speechless haha..aiyark!

demikian~ pic2 seterusnya hanyalah rekaan semata2...n smirnof ni pon bkan ori hahaha
mahal kot~ orengejebooommmm hahaha!!

hahaha kitorng mkn kueh2 je..arak2 xmaen..ape brg arak tu hahahah...ni eksyen je lebih hehe

next day pergi india street n kawasan yg sewaktu dgnnya hehe..window shopping konon...yeah memang..tmpat nih sesak ngan manusia n gambir (tetibe haha)

perghh!!! penat giler nk begelut ngan pakcik2 n makcik2 yg shopping bju bru ank derang haaa~
tau la nk masuk skool balik huhu...


n hari2 seterusnya duk umah tunggu mase nk balik kolej...boring xtau nk buat ape haha
hari2 kene bgun..mkn then tido...pastu ujan je memanjang...nk tido pun sheddappp!!

ni lak plan nk loundry tpi kensel..tgk ujan~ hahaha

ni lak xtvt bersama kakak..mkn nior~
penat nk carik..satu kampong pusing..ye la...xkose nk panjat..tau la keturunan kura2 (sah fail panjat pokok haha)....kesimpulannya kitorng carik la pokok yg dh tumbang hehehe ade la gak nior mude hahaha so mkn~

ha..tgk..gegeh je dier nk kopek nior tu haha..penat dh..

sate! hahaha

ni lak org jual senek (anak udang kot~ hahaha) wah pak cik..saya sudah candid anda hehehe

so lauk tghari is udang hehehehe

kampung~

ayam kampung hehehe

ni lak ferri haha tetibe ade pic jugak hehe..sah boring haha


sungai~

hahaha so cuti 2 minggu agak seronok wlupun hari2 diselangi dgn tido sampai dh leh masuk level panda hehe..ye la...bkan selalu pon..kt kolej asyik jdik burung antu je (esaiment!)

pade mak ayah..tengkiu ye..mcm2 aku mintak aku dpt time kt umah hehehe wah! sonok2



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?