...org dalam

Mar 8, 2013

= the take over =

heyaaaaa

mcm kne freeze plak dh blog neh..mmg aku skrg ngah serabai sekrg...makin nak abes mkin byk yg kne pikir..nak je aku jemput aku yg dimasa akan dtg tlg aku setel benda2 ni semua..hey aku penat tahu...

now migrain plak gedik mengada nk bermanja ngan aku....mula balik habit logik lagi satu neh..tidur...sometime segan jugak nk ckp migrain semata alasan ntok tidur..aah korg mna tahu..nak rasa? jgnlah...

some lucky bastard out there tau apa yg trigger derg...either bunyi, cahaya, bau atau taste bud...aku? semua kot...sometime aku xsuka bunyi kuat sbb aku mudah sgt terkejut *xboleh tgk konsert..mencik*...kekadang aku xsuka cahaya terang..sbb mmg sah2 silau aku kuat...sometime aku xsuka bau perfume yg menyengat..boleh pening..ni jugak trigger migrain mak aku..dan kekadang aku xtahan mkn pedas yg terlampau..kalo aku dpt mkn tu mungkin sbb sedap kot...pastu derita..padan muka

yep...dilema jugak migrain...so aku tido jelah...

recently aku kne balik..pas lama  x menghadap dadah2 kegemaran...kali ni mmg betul2 punya rindu...senak perut mcm kne jerut ngan endoscopic dh aku rasa...paham plak feeling pacik yg buat ERCP aritu...dan dadah pulak dh lama buang..haih

xbagus amek dadah kata org....jadi aku tahan saja

meanwhile dlm otak depa buat harlem shake...

 

aku jugak menggelupur nk tenangkn diri...mcm biasa...tilam la jdik mangsa...bantal ntah kemana merajuk sbb tak kne pelok mlm tuh..sorry aaa...sudahnya telelap mcm tu tegolek...sebaik bukan dlm wad..kalo x mesti dh "blue code"

okai...tu jeh entry kali neh..rindu korg..rabu pon aku xbuat repwed...dah masuk waktu bersama la kot...

selamat malam semua..selamat malam diri sendiri

p/s : sakit jgn nak manja sgt,...aku sikukan saje je



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Anonymous said...

get well soon..
dont think too much ok :)
share with someone

xoxo

Anonymous said...

jga drik bait2..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?