...org dalam

Mar 19, 2013

= bantuan =

heyaaaa...

skemanya sebagai blogger yg malas tahap bolehdiragui kerajinannya ari nih aku menjengah behlog yg sadis ini...tpi lagi sadis aku yg kehilangan segala benda dlm lappy akibat insiden restore factory setting..amek kaw...byk woo pic2 dlm tuh...mana nk dijadikan bukti dh kalo semua pic takdooook!

apepon tu bukan penyebab aku turun nk mengarang entry berbaur kesedihan gara2 kesilapan teknikal pihak lain...penat dah aku mengaku silap sendiri apesal org lain boleh kenit kenit mata kalo buat silap...nk suh aku tanggung jugak salah tuh? ingat comel la tu...bak sini kunci buldozer aku gilis cardiophrenic angle ko

so agaknya bukan aku je hangin ketiak basah ngan pihak yg satu neh...rupanya satu badan pendidikan xpuas ati..walhal derg sedar tindakan boleh diambil sbb dh mcm mencabul (wah propa kaw..) hak2 student yg naif...ok tuh junior aku jeh k...kiterg dpt hak kiterg iaitu voucher buku satu mesia!!! hell yeaaah!...so tkejur jugak dgn keluhan derg xdpt voucher yg sama..sebab?

sbb kolej dh siap2 offer nk belikan buku ntok derg...dear kolej..bukan kiterg tanak bli buku segala tuh tpi mcm xberbaloi..kalo yg compact aku ok lgi tpi ni mcm xkenal kalo dh bku prosedure sampai rege 250 myr..hade? blom lgi ngan beratnya..tahun ni je kamal kedai buku tu dh boleh g abu dhabi bisnes unta kurma plak

so kiterg yg last sem nih dpt plak voucher tuh..terasa jugak derg xpuas hati seraya terus pihak berkenaan pasal voucher tuh..tup2 dpt info yg pihak kolej taleh kacau voucher tu sbb tu hak student..ni koleh dh siap nk bli buku dh plak kn..dh la buku tu aku bet pkai ntok satu subjek je..dh la melambak kt lib ngan lipas kering kt celah2 gara2 x dipakai langsung

ok tu cerita lain

cerita aku plak...voucher aku jdik cmni...timkaiaaaaaa...
aku tawu le IC aku ryhming tpi jgn la buat silap kt voucher yg fragile ituh..pastuh aku tnye ni valid x..depa ckp kensel joooh t kedai buku terima..seingat aku kalo yg tahun sudah taleh kensel kalo salah tulis..ni lima2 depa tulis salah...bek ko biar kosong je manusia S.E.N.G.A.L...ini rage!...pestu dpt plak info dedak uitm ckp kalo salah tulis kensel je then betulkan then mintak chop kolej..byk la keje aku..mohon aku jdi kerani je kt opis...chop chop sepetang..

pestuh try plak usha popular paradigm..sbb buku yg aku aim da kt situh..saja nk tunjuk diri peramah katanya lepak la borak jap ngan akak cashier tnya pasal voucher...hah sekali aku ditunding kt memo tepi tuh..tu bukan memo okai..tuh adalah sesuatu yg lgik besar dri board peraturan peraturan penggunaan taman permainan kanak kanak taman perumahan felda chennai! sikit lagi nk dpt tubal patency..eh?
haaaa khen....akta ada 14 so mmg dh 5 minit harapan aku nk bli bende selain buku terbakar dgn garingnya..manataknya, bahasa mudah..kene ada 80% buku and 20% selain buku...musykil kt sini kalo aku spend 100 je kt situ? dpt bli pemadam patah 3 tu la sebagai 20%...sila bawak kalkeleter saintifik boleh tulis nama tuh

so kensel dh popular..bek try kedai buku lain...alang2 expired sampai bulan 5 katenya...biar aku sampai ke sempadan thai semata nk berbelanja dgn voucher buku...biar..biarlaaaaaah

apepon tuh je nk merepek..bukan hal penting pon...bukan kisah artis baru nk up dgn drama kt abu dhabi, bukan pasal kiram 3 nk pollow twitter...bukan...ni kisah aku...

babai semorg..get a life!

p/s : nk beli hardisk..penat dh live streaming..x syioook kalo layan mubi mbr sebelah duk layan loading yougeezzzz..sungguh hauk!



...sekian mekaseh, yg original

1 org ngereco:

Anonymous said...

jejom sopping

xoxo

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?