...org dalam

Mar 4, 2013

= HTAR #kbai =

heyaaaaa...

phew...xterasa jugak prektikal kt HTAR kali neh n jgn tnya la nape tade pic sgt sbb prektikal kali neh still mcm duu2..meriah ngan kiterang2 je..n ade la beberapa kerat student dri kolej laen...mcm...

- student PPUM..tu pun derg mcm nak xnak je berkenal kenalan..last last aku tnya sorg budak pompuan neh dri PPUM...sbb dia mcm lone wolf n ditugaskan sama bilik dgn aku so ajak la borak, aku jenis yg mmg friendly sesaje aju soklan panas.. "eh korg student PPUM yg laen tuh napa mcm tak friendly eh?" sah soklan mcm nokharom..derg sentap kejap tpi siap aku explain knapa tnay kan..rupa2nya derg neh kalo masuk prekitakl selalu kbne buli ngan senior..tu yg cuak mase kiterg tegur...

lorr..kt HTAR neh semua org friendly okai..kalo yg xfriendly tu kita buuuuuuuuu sama dia

- student kskb..neh plak mostly aku terasa dgn layanan derg dpt dri kiterg yg dianggap swastarian nih..ye la..kskbrian kn sedara kiterg jugak cuma derg well known dri kskb but kiterg plak dri swasta..maka sama je kkm kan..tpi derg selalu diutamakan kalo buat kes..kiterg plak kalo x bertindak mmg xdpt la...

tpi aku ok je senanya..boleh rest sikit (:

- student uitm...ahaaa...mcm biasa derg neh mmg friendly nk mampos...tpi kali neh prektikal ngan budak diploma seramai 4 org..aah derg mmg ramai walupon 4 org...cuma masa xlama kn kat situ..

okai..tu je la yg seingat di minda aku..but mostly HTAR mmg terbaik sbb dh terbiasa kt situ so xterasa sgt strees masa prektikal...pastu tade la nk dibuli oleh staff sgt..kje pon boleh rilek2 n tade la kne marah2 macam sem 3 dulu...kiranya skrg dh teror nk mengelat dri masalah..

apepon rindu plak dgn HTAR..hah sudeeeh


selamat berholidah batch 0710...oski ngan viva dilupa jgn oi...

babai



...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Ijann Hj Marzuki said...

Ko kena buli tak kat sana? Ke ko buli orang? Hahaha...

anak cik talip said...

hahaha buli yg comel2 sajoooooh *gelak jahat tutup mulot*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?