...org dalam

Apr 4, 2011

== cerita saya minggu ini ==

haaaa....another minggu yg sebok sgt (errr...lam satu minggu leh wat 2 entry...sebok ke? hahaha)...ye la kan...seb bek incik hafoz sudi bawak jenjalan2 kijab ronda2 key-ell hahaha...tpi yg best jalan ngan beliau ini dier taw tempat mane besh2 nk melahap sampai anda lupa anda berada di Malaysia yg indah hendaknya hahahaha

so back to story telling competition ni haha...so stelah lame buat perjanjian rasmi yg ntah keberapa asek delay (syarikat penerbangan peliiiisss take note..haha) so kitorg plan nk kuar di satu petang pasal beliau ckp ade tmpt best nk tunjuk...aku follow je

then kitorg gerak la nk g CENTRAL MARKET..haaa aku taw korg mesti takjub kan?? hahaha...seiyes kalah sunway lagoon (ok bohong haha)...ingat nk nyamar2 jdi tourist ke ape tpi rupenyer tgk muvi...seraya aku menoleh dan terlilau2 mcm org ilang anak ketika banjir mencari kat mane MBO kt situ...ok xde...rupenye ade muvie preview kt ANNEX GALLERY..ade la satu dlm cetral market tu..korg carik la sndrik haha

diringkaskan rupenyer kitorg tgk muvie yg ala2 indie n totally superb...kalo nk compare ngan segale muvie kt wayang buatan pengarah mesia (termasuk pacik rambut tebal ngan bajet 40 jute tu..ko hadeeee haha) memang kelauuuuut le jwbnye haha

ade 6 muvie pendek lam satu sesi tu...best kcuali part dokumentari macik miskin yg bela anak dia 6 ekor tu..pemalas sungguh anak2nya (budak baek termasuk saye jgn ikot..durhaka taw!!)
yee..bukan ape..dh le macik tu ckp cine (aku fail kt situ) pastuh subtitle memang bajet kicik..arrr...tpi motip dier memang sentap..dier buat sempena ari ibu (terdiam jap uhuuu)

pastuh ade lak iklan tv dari STOP MOTION PROJECT...ha..tu lgi seeemaaattt!!! kagum jap..kalo la aku leh buat sekeping iklan cmtu...kalo kuar kt tv memang korng sedar sesangat!! kaw2 kene...then abis sesi tu derang pengarah ni semua la g depan pastu disoal siasat cm kt penjara iraq (tetibe haih~)

abis je kitrg balik then g mkn..ok lapo..mkn tu kat tempat name PALLET PELLET



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?