...org dalam

Apr 30, 2011

~online.maniac.com~





hahahahawau! ni buken nye website baru tpi saje je kasi tajuk entri cmtu..bru nampak maaaancit! haha

ye...memang itu la natijah kejadian sekarang..gile usha2 online stuff ( maksodnyer bli brg online cik kak!! payah bebenor ) tu le suke lagi ngadap netbuk nih dri dok ngadap dak2 umah ni yg pangai sorg2 HYPERACTIVE mengalahkan iklan air cap revive tuh!

sumer nih bermule dari aku berangan nk berBB ( bukan berBINI hokey..lambat lgi..keh2)...guugle2 sane sinih jumpe la mamat ni ( online yek! ) tokey BB tpi dier buat sale online lew...kalo bebarang mahal memang aku chuak jadik aku sanggap ( eh cmne leh silap nih..SANGGOP) aku g le jumpe dier kt opis bli sendrik in person!!

rule #1 kalo brg mahal n elektronik ke...bli sndrik..in person..t kang kene tipu...waima yg deal ngan korg tu duk kat thailand paling ujung sekalipon!! ( tu dia gigih!! )

pastuh trus aku minat plak buat t shirt design sendrik ( correction : taruk pic jer...design sndrik konon! haha ) haha n aku dpt due jew...pasal xde idea ngan nak test2 je..kalo best buat lgik..tpi yo lah...memang semart bju yg ku dpt ( saye bangga,saye ok! )

rule #2 kalo distributor tu dok jauh...derang suke pakai skynet nye pos...cepat n selamat..korg pun leh track brg korg dh sampai kat ner..siap ngan jam n tarikh lagi... ( posmen derang memang ngupdet cm fesbook! ok kagum kejap..)

then aku buat cap! ni special design fully by kenji chai ( yeah clap clap clap) sian dier...ye la..dpt custemer demand cm aku...RM100 hokey...mane x demand haha..ape2 pon santeeek gler cap dier buat haha....

rule #3 pastikan korg puas ati ngan brg yg korg bli haha...besenye kalo online nih payah sket kalo korg tetibe ade msalah ngan item yg korg purchase ituh!

pastuh nk bli ipad 2 plak..tpi duit non-adoo haha..ok diam



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?