...org dalam

Jan 28, 2012

-- FACEBOOK --

kalo dikira dri jemari xmulus aku neh dh 3 bulan cmtu kot tade facebook *sambey itung ari kt kalendar cina sanbey skodeng tepi jendela --> motip kampung~*

aritu kuar ura2 nk tutup facebook pon org dh kecoh..siap ade ugut nk telan panadol 3 papan, ade yg siap nk lemaskan telinge dlm gayung *taktik kiut tuuu*, ade yg sanggup xmkn mekdi * motip nk kurangkn kolestrol*....

so aku neh kire survivor la..ala..org xpehmes ape risau tade facebook bagai...

but it is a relief...tadela aku jdi org yg mencari perhatian *attention whore*....yeah..but admit it...

..tadela nk isau kalo tade org nk like status kite
..tadela mkn ati tgk profile mbr penuh ngna pic2 jenjalan sana sini sampai pitam
..tadela org mkn dlm bce status lite
..tadela org stalk ape kite buat
..tadela kite sebok nk tawu ape org len buat
..tadela firnah menfitnah...senah sungguh la mcm neh
..tadela sesi ujibakat mengomen...
..tadela bce status bodoh2...frust la..bru besinta la..bru berak la...
..tadela dok layan notty yg tade kaitan
..tadela korg kene tag dl pic yg tade faedah

so...facebook neh dh cam tade had...if kite sndri xcontrol abesla..so kne ckup bijak la kalo nk berfacebook...

xsemua org untung macam NAJWA LATEP...sbb dier jumpe pakwe reti gune DSLR melalui facebook...ko mampuu? hahahaha

so skrg aku layan twitter..xramai org yg aku kenal gune tuh..so bley la merepek plek2 dlm tu hahaha...

n btw..neh la kali kedua aku deactivate facebook..sekian~

neh lagu najwa latep..layan uollls~ hahaha



...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?