...org dalam

Jan 16, 2012

ape sye buat semalam

semalam memang buat keje gile...spend duwet mcm esok nk runtuh sunway tu..but afterall happiness tu yg penting...

n mcm ade org  ckp " *the happy me* is annoying~" hahaha...

:: baby woaaaa ::

but memang mcm itu..money come n money go~ 
you cant buy happiness tpi money bley bli somethng yg menghappykan...
betoi dak? unfortunately...aku tbeli plak suar neh...

:: ok belari sekeliling kampung sbb memang tade idea cmne nak PAKAI? ::

seriesly *muke serius ketat* aku bukanla  korea-pan fan...lagu drg pon minat mase zaman2 sblum ala2 pop tu...mse tu tadela lgu derg mcm nk turun clubbing siap ngan dubstep pestu menari mcm beyonce ala2 remaja seberat 50kg kebwh...hadddooi...

n suar tu just neat....siap kuar dialog... 

saye pembeli yg bijak : eh suar neh cantek....kalo buat suar tido pun naissss *tunjuk ibu jari tanda baguuss*
buddy shooper fashionista : hah! agak2 der..suar neh bli mahal2 buat tido? bek bli suar tido..jauh lgi murah *hempas suar tido*
saye pembeli yg bijak : kalo nk pakai g luar nk mix ngan ape?
buddy shooper fashionista : CARDIGAN!
**dialog pendek ini diakhiri dgn adegan cemas pitam di kedai baju**

moral of the story : aku tanak la ala2 korea..derg tape..suasana sejuk nk berkardigan tghari terik g santai2 jenjalan berjimba sakan...*kilat petir*


--> baidewei..hat dkat topman semalam sungguh semat..n masalah yg same..tataw mcmne nk pakai hahaha




...sekian mekaseh, yg original

0 org ngereco:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?