...org dalam

May 29, 2014

- discovery channel -

heyaaaa

okay..dah boleh digelar makhluk gua bab mmg lama angat la xjengah belog ini...edeeeeh angaaat...

*pelok syiom bkali kali*

afterall...2 tahun kebelakangan ni agak mencabar la, titik mula tahun baru, tahun yg ada someone yang kita yakin kita boleh dan senyum senyum....dan tahun yg kita pasti

ok lebih

but first nak ucapkan maaf sangat2 kt korg2 yg affected dgn perubahan ni semua, mostly family..aku tau kdg2 kakak aku skodeng baca belog ini sejak zaman aku accidently terlink kn fb ngan behlog..whaaat a silly mistake bruh

anyhow...i knew, blood doesnt count you as family but loyalty were...i will..and always waiting..for a time that i finally gather up myself n confess kat korg semua yg aku ni adalah seorg...seorg..

ok drama

yup..sometime i miss the good old time...zaman which myself xsure tahun bila...those golden years...xde la nk maksudkn skrg is zaman im on war but mostly skrg i admit that myself a bit rusty, fragile and for you...yes you are the one whom behind every smile and tears and blood, i truly thank god for your existance...despite all my claws yet you still there...

thank you sayam

#kbai



...sekian mekaseh, yg original

1 org ngereco:

Anonymous said...

epi for u

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?