...org dalam

Jul 31, 2013

- kita -

Heyaaaaa

Dah sebulan aku cacak kat sini, kalo kawen ni dah sepulau anak cucu aku kot...kot la...*confident*

Dan dah sebulan jugak aku korbankn separuh apa yg kau persoalkan, dan apa yg aku tahu dan aku ada yg masih buat aku tersenyum suatu ketika dulu...

those guys mend a sword from a rare black metal from the soil itself

Dan dalam sejuk pagi buat aku tahu, kat mana2 pun kau boleh tersenyum, walau sesinis mana, kau tetap ada alasan itu

Dan bukan semesinya aku bukan jdi alasan saat itu, aku lega

Mungkin jalan kita menjauh, bukan kita yg membina masa, kita hanya berlalu dan sentiasa merasakan kita sejajar

Sekurang2 nya itu yg kita nak, dan bukan kehendak mereka yg mengelilingi kita

Kita dan degil kita, kita masih macam dulu, dan kita bersebab cuma tiada yg tertutur

Baris2 rapat tersimpan dan hanya terngiang bila masa mencetus, bukan yg selalu ditutur masa2 janggal

Merely a word flew from a lonely heart, when no ones ever wonder how to fill it with, or to place it on it rights

Aku ok jer

Yup...selagi mana kami bukan chasing pavement....




...sekian mekaseh, yg original

2 org ngereco:

Fitri Shahrizat Jailani said...

"Kita dan degil kita, kita masih macam dulu, dan kita bersebab cuma tiada yg tertutur
Baris2 rapat tersimpan dan hanya terngiang bila masa mencetus, bukan yg selalu ditutur masa2 janggal"

jatuh cinta dgn bahagian ni. Nk copy! buuuyahhhh

anak cik talip said...

selamat dtg encik fitri..kemaen nama kau panjang haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?