...org dalam

Feb 12, 2013

= senyum sireh =

heyaaa

phew...sorry ni haa baru balek menoreh...dah agak2 kaya tuh baru la balek menghapdet behlog katenye..hai semorang..... *lambai2 dari new york*


lots of things happen dan aku plak gigih nak mendegilkan diri..sudahnya aku terperangkap antara ketentuan , takdir dan kehendak diri...sah2 aku berpusar kat titik yg sama..xbergerak ke depan xpun kebelakang....aku kt situ je la...pusing pusing dan pusing

tu org ckp...kata hati bukan nya selalu betul...pikir beratus kali tpi kalo hati jugak diturutkan mmg beruntungla kalau menjadik..tpi itula...sakit itu hidup...asalkan pilihan hati tercapai walau sakit tak terhingga; memadai dgn senyuman kepuasan...itu aku


dan ya..masa disoriented ni la kami dilarang mengadu di behlog...tkut nanti org ckp kita psycho...tpi bgus jugak..bukan calang2 org je boleh lihat aku psycho...seriously...prefer guna alter-ego kat kalo luar...embrace your thought with my perfectness...while twisted me bursted out when no one around,you might be lucky if you have seen one..

so well...keadaan agak terkawal disini..cumanya tade la confiuse sambil ikat tali kat kipas siling, xpon guna pisau daging potong tinger, umm...awgeeeez...

apepon habitat di hari rabu harus la ada yuhtube..aku suke lagu neh..hapepon henjoy semorg *sambung kunyah sireh*
...and lupa nk ckp..t la nk ceciter siket ape berlaku a few days ago...

happy hoh-liday kat bebudak batch dmi 0710...minggu depan kita kaw kaw assessment okai..

babai semorg! in b4, kami meraikan cinta!



...sekian mekaseh, yg original

1 org ngereco:

Anonymous said...

hi selamat kembali...

saya mewakili semua pihak pembaca behlog mengucapkn selamat kembali...

hahahahahaha

epi2 always :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?