...org dalam

Jul 11, 2011

++fragile me++

hoh! lame gile x jenguk belog...bz katekan..awal sem..pastu kne la kaw2 keje ngan bos...adeeh~ ingat saya myanmar ape? alllummmaaaa!!!! ( hah! sape ckp aku tapandai spiking myanmar? haha)

well...sem ni ade class bru..subjek 3 tpi yg pling thrill aku sa Malaysian Study...susah syial! haha...wlupun sejarah form 5 aku ditakdirkan A ( eh ade aku kesah? ) tpimende2 mcm ni la menspoilkan result dikemudian hari...


::class yg student nya skit::

so nk dijadikan cecite..class tu diaja la oleh Incik Malaysia Study ( aku lupe daaa..)


::ha..aku tatau knape aku tegerak nk tgk lam pencil box tu haha::

haha..so cekgu bru kitorg ni pandai bce peribadi org melalui tarikh lahir ( hemagad...skima la.. ) so menyebabkn aku curious nk try...

::muka kesentret dgr ulasan cikgu..haha::

--> eh senah! ekceli cekgu2 ni memang diajar pyscho student derg taw...ade antara yg lihai(master) mende3 alah ni...

::tgk..mesra kn cikgu aku sorg nih...::

so the rest..aku xle kagum sgt....bese da...kt kuching aku siap jumpe org minum air perahan racun nyamok..idup agi..tu bru brutal hahaha

so..yg menyebabkan montot aku panas mase kt class aritu..cikgu ni kate aku da probs ngan LOVE (kuar lagu tema L.O.V.E : ashley simpson)

::eh..ini selingan hehehe::

aaaaaaa~ (effect jatuh kt bendang)

apeda...melawak je cikgu ni..siap kne gosip ngan si Najwa (haha aku je taw sape najwa tu haha)

..ok nk angkat jap dri bendang~ kang kne sodok ngan lembu kerbau sume...gagaga...

--> hah! amek kao ashley! shake2!! haha



--> lol..byk mende nk taruk kt belog tpi xde mase..cantek x alasan aku...blerrrff!!!



...sekian mekaseh, yg original

3 org ngereco:

nie_zam said...

woooooo...sejarah A1.....DHSYAT2....(2 jer aku nk kmen)

ismanor_iena said...

masuk2 je kelas dh dga psal politik... yahhhh.. adesh..

hasmizam abu talip said...

nizam : hah...sian aku...sabo je la haha...
ina : haha politik penting maaa...( gaya mr ong..haha)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?