...org dalam

Aug 13, 2009

+]henpon[+


wah~LAH~weh

urm...gila mruyan nengok design baru nokia tpi blum publish gk arr...
sabar jak nunggu..
dah nya power gk dri hp nokia yg touchscreen cmtok juak cm 58o0 n n97 huhu

wlupun skrin nya kecik skit(ala...bpe inci jak..mun maok besar bli tv jak ahahaha)...tpi nya best gk la...
housing cumel...blakng nya da design yg co0lest tpi to0 gurlie(..duh..)
tpi tetp cumel d hati gue hahaha




kan..kan..tpi da kabar angn padah tok murah gk coz nya xda 3G..huhu..tpi msh da wi-fi..ok la ya..gk dpt kita curi laen wireless bh hahaha..lagipun contck pic kt stndby mode ud dari 4(580o ngan n97) kepada 2o hehehe..da dgr bunyi org jeles la hehehe
mun dpt otk x g kuar eh duk umah jak layan hp huhuhu....(z_Z)





rujukn hehe:http://www.nampblog.com/2009/08/unboxing-video-nokia-5530-xpressmusic.html



...sekian mekaseh, yg original

1 org ngereco:

Anonymous said...

hahaha~~ yes!! orang ptame yg mengomen!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?