...org dalam

Aug 22, 2011

:: raya is coming ::


sile play lgu n..bru da feel <wajibul ghunnah!>

entri ni digarap mase 3 ari agi nk balek umah (gigih xgigih haha)..yee..memang x sbr nk balek..kat umah tuu dah tambah agi 2 org budak kcik nk kne buli..so taun ni ade 4 org budak kecik hahaha...hah! tetetubis!! hahahaha...

anip:icak:ayiz:*err lupe..bru laher*

memori mase raye? mesti jaman jahiliah kanak2 hingusan...aku maseh ingt la stu ari di hari puasaa... *lagu raya m.nasir hokey* mcm beseaa..ank mak..tolong la mak standby nk sungkei ( kamus ari inih--> sungkei =berbuka )...sambei tolong2 tu jenguk2 le kt luar tgk budak2 men bom atom,bunga raya,mercun cina *imaginasi melampau..lapa kot haha*

yee..sye ank mak (jgn puji *blushing!*)...so tade bran sgt ngan mende2 tu semua...bkan xsuke sbb duet simpan buat rye (jimat kaw..)...so aku pasan la mak asek tgk aku je..ye la..kanak2 mane x sexcited nk men2 ngan kekawan kn? sdgkan aku kt umah...

so pas berbuke mak aku pas duit kt aku.. "nah bli mercun..g men sne..." aku punye la eksaited...mane penah org bgi duit wat bli mende alah tu?? haha...aku trus g kedai..lupekan hal nk rye hahaha...

dari kiri : udak,anjang,ngah,wa

so mlm tu ngan muke bangge+riak+takabbur men la munge api sampai semput ngan asap dier haha ( gile kaw nk men mercun...jari sepuloh je taw sampai mati haha )

--> moral of the story : sye ank yg baek..jgn jeles..t phale pose kurg hahaha



...sekian mekaseh, yg original

Aug 5, 2011

~ a little thingy~

woa...sedar2 x sedar dh 6 blan aku pakai bb...yea...mcm bru semalam aku angau tgk iklan dier kt tv haa(grrr...its like 1 year before hah!)

yup...bak kate macik jamilah yg dtg buat diagnosis...bile becinteee ni semueee indah2 belakeeee ha~ tekurang tesilap sumeee ok jeeee ha~!

baidewei..bb is not bad compare to its function itself...since aku pon bukan applefanboi mahupun androidgeek...aku dh terpaut ngan bb so aku adelah bblicious!! hahaha



...sekian mekaseh, yg original
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?