...org dalam

Feb 23, 2013

- belated -

heyaaaa...

tawu semalam (22-2-2013) bepdey sapa? mcm xfair plak ckp bepdey sbb beliau dh xde pon..bak kata member...ney la contoh luahan bernafsu sedeh pas dpt tahu benda neh semalam nye crita...apepon diala seebis dari masa kecik kita...hanya tertakhluk bagi yg kaki tv okai..

kalo idop lgi beliau mesti best rancangan pebret kita masa kecik tuh..skrg anak dia si bandi tu pon dh muda remaja...so far skrg mesti umo dia 44tahun kot kalo xsilap matematik..sila la kira sendiri..

apepon meh la kita tgk sapa orgnya

dah ingat dh?

okai..selamat berhujung minggu semua dan marilah mengimbau kenangan masa kecik bersama (:


btw sape yg x ingat mamat ni dan setiap kali dia bertanya lagi...seekor kuda itam bakal diromen oleh singa di selatan Afrika...iye
babai semorang *sambung lastik cicak*



...sekian mekaseh, yg original

Feb 16, 2013

= dari musim ke9 episod11 =

heyaaaa...

sesape fanboi grey's yg sexsited asal dgr lagu tema je, memang menunggu weih season 9 neh...aku? aku biase2 je...somehow ramai frust pas byk watak ohsem dlm grey's di"mati"kan oleh pengarah ngan si shonda ni...sedeh tahu
apepon dh masuk season 9 byk yg berubah..starting pon byk pasal trauma derg lepas insiden kapal terbang terhempas tu...dan jugak recovery and mostly Yang la yg paling hebat...sbb dia lari dri seatle pestuh masuk spital lain dgn harapn dpt lupakan insiden trauma n laki dier merangkap dr.Hunt...

okai...episode 11 nih aku asa mcm spesel sket sbb mcm permulaan ntok kisah baru kt spital tuh..pas setel si bailey akhirnya kawen ngan mamat anesthetic yg bakal jdik surgeon itu...so kisah nk kawen je dh setel satu episode haha..so meh la kita layan screenshot ntok episode 11 dari season 9


Yang dh cerai secara official dgn Hunt tpi derg makin rapat..siap Yang ckp lgi seronok hang out dgn ex-husband dari masa kawen dulu...

derg dua nih plak rapat lepas insiden masa wedding si Bailey...mubngkin masa wed tu si Avery tgk si minah ni cantik pas dia mekap justeru nerdness dia xde la terselah mcm pic kt atas..tpi sumpah dia mmg cantik ok...jap jap...nk tayang sket...
kaaaan?

ok sambung....
neh plak selit sket pasal patient laki bini kne check in sbb ada insiden tabest masa anniversary derg...kesian kt bini dia sbb laki dia x endahkn dia so bila dia nk cuba puaskn kedua2 pihak, dua2 masuk spital...utang lama tertunggak la kot hahaha

neh masa Yang bawak cookie yg spatutnya dimakan oleh Webber tpi dh dirijek sbb mak Avery yg bgi...Webber baru je mati bini so terusla mak si Avery terlebih concern...si Kepner plak dh xkontek ngan si Avery so dia korek2 rahsia dri fellows yg lain..tpi gagal..metaphore Yang jugak yg ohsem haha

Yang dgn Mer...borak tpi nampak sgt Mer nk diamkn dulu pasal dia dh pegnent sbb lepas insiden keguguran masa Derek kene tembak dulu so chances ntok Mer pegnent agak rendah..so kali ni dia nk confirm dulu baru le dikabo nye ke seluruh kampung...tpi mcm biasa Yang boleh detect dah..

Derek mcm taleh nk maafkn si Hunt bila blame ditujukn ke Hunt sbgai Chief atas insiden kapal terbang tuh...so Derek dh pun recover dri ke"parah"an dia tpi still nk blame Hunt walhal plan asal derg nk blame syarikat pnerbangan..neh Yang paksa Derek maafkn si Hunt sbb kalo Yang boleh move on lepas apa Hunt buat kt dia knapa Derek xboleh..tudiaaa

derg menang kes tuh dan pihak hospital kene byr pampasan derg dlm million something..xdengar sgt..so yg kene tempias jugak si Hunt sbb dia yg approve semua..apepon derg g mkn2 cuba nk move on dri insiden tu officially..Tores yg semangat sekali pas derg dh menang sbb dia dpt bini dia balik senanya (:

masa tuh jugak Mer announce yg dia dh pegnen...so Yang yg masak ngan pangai si Mer neh tawu Mer akan bukak cerita kalo dia terasa nk bercerita..

pestuh mak si Avery dtg spital nk jemput Webber g dinner ngan dia tpi Webber tolak sbb ngah stress kn bini mati...last last dtg jugak dia ke mak si Avery neh..ye la..byk dh memori derg pestu mak Avry siap ckp lagi akan bersama si Webber dlm apa jua hal..romantic much..hmmm

pestuh si Avery plak bertembung ngan si kepner...derg dua mcm clash pas kes is kepner x mengandung anak si Avery..paling sentap tuh Kepner siap ckp "thanks god i'm not pregnant" walhal si Avery siap2 dh sudikan diri nk kawen ngan si Kepner, incase dia mengandung..patah hati mamat tuh trus diusha oleh intern hahaha..so yeah...si Kepner "rindu"

Hunt plak kne pkir cara cmne nk selamatkn spital dri kene tutup sbb dh nk bengkrup nk byr pampasan...

ok last skali pasal neh si Wilson ngan Karev....derg dua rata2 geng lain ckp mcm kapel tpi pangai dua2 gila..sbb tuh kamceng kot..Karev sndri ckp Wilson tuh dh mcm buddies dia tpi the truth si Karev ni xpenah ada pompuan yg dia layan dgn elok sbb dia pure "touch-n-go" nyer org...ntah cemana si Wilson ni dia x terasa nk mcmtu n tambah2 lgi dia jrg ada pompuan yg betul2 nk berkawan ngan dia..sedeh la ko Karev...bekas awek semua psycho...kecuali Izzie...

okai tuh saje la pasal Grey's...t cerita pasal lain plak weih...

babai semorg (:



...sekian mekaseh, yg original

Feb 12, 2013

= senyum sireh =

heyaaa

phew...sorry ni haa baru balek menoreh...dah agak2 kaya tuh baru la balek menghapdet behlog katenye..hai semorang..... *lambai2 dari new york*

lots of things happen dan aku plak gigih nak mendegilkan diri..sudahnya aku terperangkap antara ketentuan , takdir dan kehendak diri...sah2 aku berpusar kat titik yg sama..xbergerak ke depan xpun kebelakang....aku kt situ je la...pusing pusing dan pusing

tu org ckp...kata hati bukan nya selalu betul...pikir beratus kali tpi kalo hati jugak diturutkan mmg beruntungla kalau menjadik..tpi itula...sakit itu hidup...asalkan pilihan hati tercapai walau sakit tak terhingga; memadai dgn senyuman kepuasan...itu aku


dan ya..masa disoriented ni la kami dilarang mengadu di behlog...tkut nanti org ckp kita psycho...tpi bgus jugak..bukan calang2 org je boleh lihat aku psycho...seriously...prefer guna alter-ego kat kalo luar...embrace your thought with my perfectness...while twisted me bursted out when no one around,you might be lucky if you have seen one..

so well...keadaan agak terkawal disini..cumanya tade la confiuse sambil ikat tali kat kipas siling, xpon guna pisau daging potong tinger, umm...awgeeeez...

apepon habitat di hari rabu harus la ada yuhtube..aku suke lagu neh..hapepon henjoy semorg *sambung kunyah sireh*
...and lupa nk ckp..t la nk ceciter siket ape berlaku a few days ago...

happy hoh-liday kat bebudak batch dmi 0710...minggu depan kita kaw kaw assessment okai..

babai semorg! in b4, kami meraikan cinta!



...sekian mekaseh, yg original
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?