...org dalam

Sep 27, 2012

- kami bukan yg terlambat -

heyaaaa...

arineh dh jemaat..nampak sgt nak hapdet behlog mase dh dpt gji kn..bru sedap nk berblog ngan otak yg lapang tgk duit muaahaha...apepon meh la kite layan another series of delay-ed #replay wednesday...tpi dlm versi konsert yeah..so meh genggam mic kekuat...
repvblik : hanya ingin kau tahu

okai..tuh saje ntok #repwed kali ineh..apepon selamat berhujung minggu semua...

nota macam mintak kaki : selamanya, aku ingin kau mngerti



...sekian mekaseh, yg original

Sep 24, 2012

- bukan kisah cinta serius -

heyaaa...

dengan ingin saya pemilik sahih blog yg xseberapa nk apdet ini dgn confident straight nya mengaku mmg malas nk hapdet blog 2 3 hari neh..aku pon dh kematian kutu kt kapla tataw nk tulis ape..walha memacam boleh goreng kt sini..ioollls ade life taw...tumbuk kang

antara sbb aku xhapdet is sbb bz berkerjaya n nak pikir pasal xtvt minggu neh..waaah..penting sgt keeeee...gile x penting..kalo miss neh boleh terbakar satu kj...okai..senanye kaki aku skit..so aku biase dh tido awal..katenye..so tade mase la nk hapdet segala...ntah apepalk kaitan kaki sakit n tido awal? bincangkan...

but tetibe arineh aku terpikir nk kongsi satu rahsia *tibeeeh iklan oreo*..satu cerita la..neh antara adegan yg paling aku tersentap kt siri kegemaran xramai iaitu Greys Anatomy..jyeeah..wlupon citer derg merepek n xsemua layan..tpi bgi aku tuh masterpiece..sbb kalo korg xtgk korg taleh judge taw...sape judge aku pukul pakai urine bag..yg dh penuh dan suam punya

so neh ade satu episode..senanye aku lupe season bape episode mane..tpi meh aku ceciter dulu...kisahnya pasal ade sorg mamat neh..Henry name dier..beliau mengidap sakit *dan aku lupe sakit ape*..sampaikn segala insyuran n duit dier habis nk sara sakit dier..bukan sara bereillis..check in spital sana sini...so last skali dier masuk plak seatle grace hospital..kat situ dier jumpe Teddy as doktor ngan pesakit...

one day yg xberapa nk lucky...Henry neh kire mcm kne halau la dari seatle grace sbb dh tade bajet nak tampung bil spital dier...yg dana ntok support pesakit yg xmampu nk byr bil pon dah dicantas Henry habis habisan...so Henry mcm dihantar ke rumah ntok mati..mcmtu la kekdahnye..kne tegas sket..bru sedih jalan citernye huhuhu...so tetiiibe hakak heroin muncul...harusla Teddy kan...*meriam 3 pat das*

so Teddy secara xsengaja terkeluar idea ajak si Henry kawen...since Teddy neh mmg patah hati patah arang segala pas crush a.k.a mbr rapat dier Chieft Hunt dah dicinta habis habisan oleh Yang...so merasa jugak kaw kawen Teddy...senanye plan asal nk cover si henry nyer operation je sbb Teddy ade insyuran yg melambak tpi xpenah gune..n byk lgi since dier dokter...so derg bekawen cemtu je...

mase tu plak Teddy neh ngah sangkut tangkap cintan ngan sorg dokter yg ditugaskn memantau tahap mental semua yg terlibat dlm insiden tembak menembak aritu yg mnyebabkn Yang ngan Meredith cuak kaw kaw...so  derg ni mcm kapel..salu dinner sesama...so slalu borak pasal Henry neh..until one day..secara xsengaja...Henry ngan dokter tuh bertemu n berborak kt spital n mase tuh Teddy bru kuar dri opis n bedeting ngan dokter iteww...Henry plak balek dari check-up routine dier...sentap la mamat Henry neh sbb dier senanye dh jatuh hati kat Teddy..dlm diam..kronik la kaw mamat Henry

dipendekkan cerita..Teddy tetibe dlm dilema..nk pilih sape...last last dier pilih henry sbb mamat dokter tuh dh setel keje dier kt seatle grace..so tanak komitment jarak jauh n tanak layan skype selalu kot..so Teddy ngan henry start hidup as suami isteri pas Henry melamar yg bebetul punya...Teddy seronok kaw kaw...ye la..sumpah xfake punya...sbb Teddy neh tersohor dgn senyuman fake hanya sbb nk please kn org...
until one day..tibeeeh Henry masuk spital sbb muntah darah...mase tuh dier kne buat operation jugak n since teddy neh bini dier..Teddy taleh bedah henry..so kne carik best surgeon kat spital after Teddy..sape lagi xlaen xbukan dokter Yang..perantis si Teddy...so Hunt buat la game plan..sorg pun taleh kasitaw sape pesakit yg kt meja bedah tu dekat Yang...sbb derg tanak Yang stress sbb tu laki cikgu dier pestuh buat silap..so semua setuju termasuk Teddy...

Yang pon bedah mcm biase tanpa tahu sape pesakit dier...then tibeee ditakdirkn Henry xstabil n trus meninggal kat meja bedah...Yang ngan muka slamber ckp patient dah mati walhal mase tuh semua muke cuak level cicak telan remote estro...Yang saspek la ade bende plik then check sndri n rupenye Henry yg dibedah...mengamuk la Yang dgn Hunt sambil meracau mcm kne sawan siput...mase tuh Teddy pon ngah buat operation jugak dan tak tahu yg Henry dah takde...derg terpaksa berbohong ckp Henry ok walhal mase tuh Henry dah takde n atas sbb Teddy ngah bedah org...so taleh nak kabo berita sedih...drama sgt taw

bile Teddy dpt tahu henry dh takde..trus tunggang tebalik kejap...Yang apatah lgi..so yg kene blame Hunt sbb buat something yg melampau bak kata derg..so lepas tuh Teddy mcm xpuas hati ngan Yang...setiap kali Teddy membedah..mesti dier panggil Yang n ulang balek ape yg berlaku hari Henry mati tuh...sampai Yang menangis sbb terlampau sedih n rasa bersalah...
okai..tuh saje babak dari greys..aku saje tulis sbb aku tataw knape aku nk tempek jugak..kalo nk lebih penghayatan tgk la kt yutube..yang gigih tuh sile  la google free download n gunela torrent ntok kelajuan maksimum...selamat berjaya n babai semua...

-nota sisipan xseberapan penting : sobss sobss...*sumpah sedih kalo tgk sndri*



...sekian mekaseh, yg original

Sep 19, 2012

- teori kopi abdul -

heyaaaa

arineh lambat sket masuk repwed sbb bru balek dri mandi sungai yg ala2 NatGeo sbb boleh tgk monyet liar duk bertempiaran curik sambal menu piknik kiterg..hotak monyet tuh..siap maen gesek2 lagi..mohon paham sendri ye..itula keindahan alam yg jauh dri kota batu dan masyarakat prejudis yg mmg jarang kiterg tgk ngan naked eye...waaah
so aku yg bru pas mkn neh n brainstorming skejap ntok event minggu depan n for sure aku bru ter-figure yg aku ade google chrome pas secara confidentnya firefox aku down sbb xhapdet tab dier nyer setting..sape suh jejari gatal klik "hapdet later" pestuh selamba badak tataw ktner nk carik nk hapdet tuh..so mmg kebengapan menyinari sanubari dan aku agak emosi ngan lappy sampai dh plan nk blajar prektis karate

so arineh aku tempek lagu dri jiran seberang sebagai penghibur hati...tapenah dgr lgu neh pon sbb band tapenah dgr sbb aku pon bukan hardcore minat lagu indon neh segala..tpi lgu neh nice sbb nice dan xde sebab sebab seterusnya..so tayah nk buat muke curious nape aku menempek bidio yuhtube neh...but nice song sbb ade certain words dri lirik dier yg buat aku tersingkap...take note la engkaw...presenting *drumroll*...abdul and the coffee theory *tepuk tepuk kinja kinja*
okai jelly tgk muke mamat yg sepintas lalu macam muke lecture kiterg yg mbr aku duk ckp cecomel setiap class ari rabu..dh le duk depan tpi duk asik terlepas sound kuat g puji comel comel sepanjang PnP...gile x..menitis nitis haaa muke aku kemaluan sekejab..apekan daya..layan kn aje mbr mereng...apepon kening dier mmg buat sinchan jatuh saham...
apepon mmg aku rindu gile nk online sbb dh bape ari pose taleh nk online sgt sbb lappy asek jammed..so aku malas nk setel ape masalah enkaw wahai firefox so aku pakai google chrome sajeh...so ngah usaha nk buat bookmark sbb aku mmg jenis malas nk taip kt search bar..satu kerugian org yg xbuat bookmark bebanyak..aku siap berfolder lgi..gigih kn...gigih dalam kemalasan dalam memanfaatkan segala kelebihan

okai..tuh saje la ntok entry kali neh..selamat berhari khamis semua...keje leklok..blajar rerajen..masak sesedap..tido cecukup...babai semua

"happy ending!"



...sekian mekaseh, yg original

Sep 18, 2012

- bukan kisah 3 hari -

heyaaa...

...dan selamat pagi semua (:



...sekian mekaseh, yg original

Sep 14, 2012

+ tuto : kasut dan tali +

heyaaa...

waaaa...tetibe tertuto plak arineh..alaa..neh bukan tuto pon senanye...saje nk tayang skit mende yg sure xramai tawu sbb malas nk ikat tali kasut or sbb kasut xckup kuota lubang nk buat tali kasut secanggih mungkin....so yeah...syabas bete kepada pemilik kasut konbes takpon kasut sejibik mcm kopnbes sbb lubang tali dier nk yg paling banyak...hohoraaaay!
so arineh aku nk tunjuk sedikit skill skill mengikat tali kasut agar andanampak ranggi dan urban ya..diulangi seranggi urbanisasi...tu penting so jgn jeles ngan supra yg pernah trending satu ketika dulu sbb  skrg korg bakal mewarisi kasut yg talinya sungguh urban *urbaaaaan la sangaaaaat*

apepon meh la kite tgk..sile try tpi sile hati hati tkut jejari terjerut sbb kusyuk sgt...so neh ade limeblas cara nk ikat kasut paling pemes...apepon selamat mencuba...

okai yg style checkerbox tu budak cina skolah aku dulu mmg ramai gune..mcm jelly plak tgk derg n nk jugak try tpi aku xreti buat sbb malu nk bertanya n mase tu intenet bukan mcm sekarang..bukak je trus dpt segala gala sampai tade life dibuat nya..waaah

tpi sekarang xramai yg rajen nk ikat tali kasut...aku bet korg pakai je default nye tali kasut dri first belisampai koyak rabak level boleh "jelir lidah" hahaha...aku pon begitu..tade mase pon nk tukar tukar n sebab tataw...kang dh ngengade nk tukar plak jadi mende laen...hoho

so apepon neh la tuto kali neh...sampai sini saje ohoooi...selamat berwikend semua!



...sekian mekaseh, yg original

Sep 13, 2012

- cinta susur masa -

heyaaaaa

adeees....#repwed terdelay lagi...harap nextaime aku sihat walafiat sbb lately diserang demam kaw kaw ngan batuk batuk manja siap selsema seraya memaksa aku yg rajin level gigih neh eskep keje ari isnin aritu..ampun bos bos sekalian..bukan sengaja nk sakit..dh nak jadi..sy duk umah je taw...tade tekinja kinja dlm pool *...errr*
so arineh mcm biasa #repwed akan kuar pada hari sterusnya muahahahaha...tpi kali neh nk pomot tempat yg jdi port ntok yuhtube neh..aku senanye tataw nk puji tang mane video yuhtube neh sbb semua nyaa ohseeeeeem belaka...mmg korg ni gune minyak dagu ke acane mase buat video neh..aku suke sgt...mcm suke sangat n nak print tampal kat dahi...eh dindingla...

ok...first of all aku mmg suke tempat neh..kat mane? jonker street melaka! tempat tuh kalo jenjalan sesangat la best...best tang mane aku pon curiga...pestuh nk jugak puji video ituh sendri..walupon simple tpi macam ringan..xberat tpi sure aku bet org yg bwk kamera tuh mmg berat *tabik*..n nak jugak puji org yg dlm video tuh..anda semua ohsem dan bersahaja...waaaah
so enuf merepek meh kite tgk reramai video neh..lagu dier pon best sbb aku neh mudah je cair dgr gitar tpi still aku hangin kalo org goreng gitar kekuat jam 3 pagi sbb nk prekis..hotak dier..org nk tido..esok ade fardhu ain...okai..meh PLAY...lahyaaaan

so kenal x penyanyi neh..tpi ok fine sore dier jauh beribu lagi merdu dari aku yg tgh sakit tekak ni *kekibar bendera putih* pestuh dier ade gak lagu unsur ketuhanan taw...haaaa...n kalo sesape bekenan meh la skodeng behlog beliau...aku dh skodeng dlu muahaha...siap poloow lagi...neh link dier...sile serbu beramai ramai *pandu bas sekolah*


okai...ituh saje...somehow sekarang byk plak lagu org mesia sendri buat best best tpi tade plak kat radio dri radio tuh duk putar lagu jestin beber je ngan nekki minej...rosak bulu telinga aku...babai semua



...sekian mekaseh, yg original

Sep 11, 2012

- its been a while.. -

heyaaa...

semalam tawu x ape jdi? okai...meh refresh sket otak to few years backward...mostly org akan ingt balik tragedi september 11...satu hari yg penuh dgn teori dan andaian yg lgi banyak bermain lam pale otak semorang dari situasi cemas yg berlaku mase tuh...mungkin segala teori dan konspirasi yg dibuat tuh mngelakkn org ramai lupe sekejap ttg mana mana pun insan yg naif yg meninggal pada hari tersebut..
mase insiden neh aku maseh lgi sekolah mnengah...mase tuh kecoh semua student g belek al-quran sbb derg ckp pasal kehancuran harituh ade dlm al-quran..ok aku dh tgk pun ayat tuh n mcm biase al-quran ade rahsia nya tersendiri dan aku ttp percaya kalo org nk mintak advice dgn kite,kite jgn la bagi solution...kite bgi metaphore...suh derg figure sendrik ape solution derg..tu je care nk blajar...aku percaya al-quran pun mcmtu...
selepas tuh muncul la memacam propaganda yg mmg sah2 dibuat2 sampai tenggelam mana yg benar n batil..manusia ni rakus ngan info..salah x salah semua nk kebas pestu hadam...tu lagi naif dan daif..asal jdi yg leading dlm mngetahui perkembangan semasa..bek aku duk umah blaja buat sambal blacan ngan mak aku..perut kenyang hati girang...tido pon senang

pestu kuar kisah satu family indian dari malaysia yg anak derg terkorban mase nahas tuh...ade sedikit kisah pasal derg...yg pelik kan mase insiden neh, langsung org x endah pasal mangsa sebaliknya derg asek ckp ni konspirasi la ape la..satu rancangan pemberontak la...tade sesape ke kisah pade yg terkorban...yg xbrdosa tuh? ...until photographer sorg neh amek pic org yg terjun dri bgunan tinggi tuh sbb xsanggup nk kne hempap ngan ribuan ton konkrit...
mungkin mase tuh kite bru tersedar ade rupanye memorial ntok mangsa yg terkorban...bru kite tersedar ade family yg kehilangan anak...hebat media massa ketika tuh..pom pang ckp terorist sane sini..rampasan sane sini...angka ribuan nyawa melayang..yahudi sana sini..dunia dunia...
*2753 buah keruri-boleh-lipat *hehe* dipasang sebagai memperingati jumlah mangsa terkorban...Bryan Park 11 September 2011*

okai itu saje...emosi plak entry neh muahaha....*kekibar bendera sempena hari malaysia*



...sekian mekaseh, yg original

Sep 6, 2012

- penyoal jawapan -

heyaaaa

arituh mase menumbler ngan gigih dan horny eh?...tetibe la terskroll satu komik tempekan ni...agak serius la komik tu tpi tade la sampai nk bekerut kening mase menatap nye tpi boleh la buat otak bekarat sebelah kiri ni brenstroming...sampai begoyang goyang meja sbb nak kasi paham komik tuh...malangnya hampir berjaya
takpe..t cube lagi...*kekayuh lelaju*

apepon meh try bace dulu komik neh..myb agak kabur tpi diharap kalo xnampak langsung tuh sile la segere pergi berubat ye..kronik sgt dah mate tuh..harap piksel xpecah2 segala...ohooi..meh layan
haaa...sbb tu la kite jgn terlalu byk sgt pkir..kekadang kalo dh bende tu bukan maksud dier nk jadi cemtu kite rdha je..ada yg terbaek menunggu...same gak mcm mamat lam komik neh...walupon dier ade jwpn kpada soklan lame dier tpi lelame jwpan tu mcm xngam dh ngan soklan asal yg pernah diselesaikn dlu..so dier kne carik jwpan laen over time tpi still simpan jwpan lame hnye sbb jwpn tu pernah berjasa...
same la mcm kite...jgn terlalu kuat mencari sesuatu..enjoy on what u have..mungkin org laen sdg mnginginkan ape yg korg ade walhal bgi korg bende tuh biase biase je...pada masa yg sama hargai jugak ape yg korg ade..t dh tade baru korg tunggang tebalek nak cari balek..mase tu non hadoooo...

okai tuh saje ntok malam neh...teruskn mencari jawapan ntok diri sendiri..dh jumpe teruskan soalan yg seterusnya..tpi dlm masa yg sama perbaiki jawapan yg dahulu...dah macam nk test spm plak dh..okai semua...genaiiteeeee! *tarek simot pelok bantal keketat*



...sekian mekaseh, yg original

Sep 4, 2012

= some study that i used to know =

heyaaa

arineh kan ari rabu so secara gear autonya kite bersegmen lintas lansung dri yuhtube...so kne ikhlas hati gigih mencari bidio yg maaaaancit ntok ditempek tempek dlm behlog neh..apepon smlm xcari sgt sbb terkutip plak bidio sengal neh dri tumblr...apepon sile hapal amaran oleh empunya behlog neh dulo...
amaran kelas atasan : sile JANGAN confident tengkuk nk PLAY yuhtube neh kalo anda berpuasa 6, anda tgh makan cengkodok sensorg, anda tgh camwhore ngan kekaseh hati pngulam jantong, anda sedang belajar sbb besok lecture rajin plak nk tnye soklan, anda sedang melayari internet dgn mak tgh skodeng kt belakang, anda sedang berada di mekdi sambil menyedut wi-fi free kt situ, dan memacam lagi..terutama yg bawah umor...bahaye yg amat video nih..hahaha... nak tawu acane bahaye dier..sile view...

sebarang kepuakaan dan kejahanaman yg terjadi selepas view yuhtube neh adalah bukan dlm tanggungan pihak behlog berwajib..sekian hahaha

yeaaaah...okai sungguh xproper la ending yuhtube neh..hotak dier nk buat cemtu depan class...hahaha tpi kalo dgr bebetoi lirik dier mmg sengal kelaut...dh la vokalis nk jugak sejibik mcm gotye...neh la aku suke parody..wajah tukang jahanamkn video ori tuh mesti same ngan artis asal...nk je gelak sampai pitam tpi mngenangkn esok nk kje..kne gune tenaga..so kensel
apepon selamat study semua..dgr brader putih tuh ckp ape hahaha...mereng otak aku tgk bkali kali ha...okai tuh je..babai semua!



...sekian mekaseh, yg original

- kemeriahan ber-test-ing -

heyaaa

minggu neh class tade sgt sbb ade test bgi setiap class..so mmg pulun blajar termasuk la aku yg mmg jenis last menit nyer org..ye la..kalo x bkerjaya takpela tpi tu la..aku ade tanggungjazab laen kt nando hahaha...so mmg aku blaja express style op op op opp....tetibe...mmg aku xhangin kalo kne ingat semua notes dlm mase yg singkt sambil buat muke sembelit
tapi nak tanak kene jugak bace nota...atleast tadapat nk tulis jawapan seratus persen betul atleast dpt jugak la girang hati goreng garing soklan test tuh..aku biase je mcmtu..soklan tnye laen n kalo tataw mmg aku goreng pelik2 yg ala2 lojik aku neh ade membace nota katenye...ala..semua student cemtu kot...sape x angkat bulu idong...

mase nk study last menit tuh mmg byk dugaan syaiton yg direjam menggoda aku ntok melarikan diri dari notes notes neh smua..paling tidak pon mesti mengantok..so skrg mmg aku bancuh teh-o panas dlu sblum study...ntok ape teh tu? kalo ngantok teh tu boleh buat jirus bulu mata kasi segar...pui...kasi minom la...mbr aku ckp teh ade hirameki a.k.a dadah halal yg menenangkn minda..so mesti senang ilmu bermnafaat masuk..

pestu plak kalo dh dtg horny nk study tuh harusla tgn ni gatai bukak intenet..nk  donlod notes katenye...pastu melalut ntah mane mane..sedar sedar je dh stengah jam terbazir dgn sia sia sambil senyum lebar je ngan muke selenge..ntah ape sangkut sgt kt website..lucass ni haha..ini mmg dugaan terkuat okai..xmampu nk lawan..kalo study tu nk je g bakar router t dh abes test tros belari g bli baru..boleh ke cmtu wahai housemate ku semua?
so neh la keadaan meja study aku sekaligus merangkap kemeriahan aku yg kecoh nk study last menit gara2 takut kne firebending ngan lecture sbb gagal dlm test beliau yg dgr gosipnye senang lenang sangat...agaknye la...so kite kene la blakon ala ala study berhemat seraya menurunkan possibility perasaan bersalah sbb xstudy n tataw nk jawab ape soklan beliau....mcm biasa aku akan buat peta minda yg muat2 satu topik dlm satu a4...senang nk tatap sampai pitam
pestu kalo dah abes test aku g tampal plak kat dinding ntok test laen dimasa akan datang..takpon sekadar jadi hiasan ala wallpaper dari memandang dinding yg kosong baek kite memandang ilmu yg diberkati ye tak?
*yg mcm tmpt lost and found tu senanye notis board aku..tpi ntah knape jdi mcmtu*
pestu atas meja aku timbun dgn bebarang yg penting mcm makanan minuman dan bekalan ubat ubatan...malas nk begerak2 g dapo la g bilik la sbb skali duduk mls nk bangkit dh..tu la aku..so aku bwk semua skali kt meja study..besepah la semua kt situ..kalo boleh mangkuk tandas tu pon aku nk bawak skali taruk bawak meja..nk kencing just pancar je haha..
ahaaa....vaseline tu penting sbb nak hafal kene buat gerakan bibir yg overtime..so bibir mulus cepat kering kusam dan x bermaya *ok muntah*..makanya vaseline petrolium jelly banyak membantu dgn taktik rahsia penjagaan kulit dari zaman tokyang anda..takle ade org komen bibir kering mase cemolot nanti..eh berkali kali...
pestu jadual test harus dprint sebesa besa alam agar minda yg penat belajar tuh x lupe waktu test..waklu blaja kemaen bagai nk grad besok tpi waktu exam lupa...so kne buat..aku bab neh mmg fail..sebaik P.A ramai..
so mase test la aku mmg suke sbb mase tuh tade la nk dgr lecture membebel ntah ape ape ngan aku tersengguk sengguk..sensitip la plak kalo ade mase terluang ngan suasana damai dan tenteram..mesti nk jugak curi mase nk lelapkn mate..ntah cemane class tuh boleh terbayang tilam empuk dan selimut panas dan bantal yg empuk...pergh kalo kne kacau mmg jgn ditanya kalo pitchfork sangkut kat dagu
okai...sampai sini saje merepek pasal test...esok ade lgi..enjoy semua sesape yg ade test tuh...jgn sedih sedih study..kite senasib dan kite ramai wahaha...babai!



...sekian mekaseh, yg original
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?