...org dalam

Jan 29, 2012

*tgn kt dada mate ke atas*

nowadays org2 suke kondem org2 yg laen...

ntah ape motep..sape pon tapasti...

--> pepon hadeee ku kesah? hahaha...





...sekian mekaseh, yg original

Jan 28, 2012

= kembali bersekolah =

awuuuuyeeeah!

minggu depan class dh start tpi mood cuti mase menebal ye anak2...harusla merase bermalas2an...

tpi jauh disudut hati..rindu ngan lecture *ok sumpah tipu...sile sepak laju2*

n result pon kuar..neh yg bedebar neh...takut xdpt dekan hahaha...*bile mase plak kolej pakai dekan bagai?*

pe pon~ enjoy!
skill step up 3d yg tiada tandingan namun tiada kaitan ngan entry inih~




...sekian mekaseh, yg original

-- FACEBOOK --

kalo dikira dri jemari xmulus aku neh dh 3 bulan cmtu kot tade facebook *sambey itung ari kt kalendar cina sanbey skodeng tepi jendela --> motip kampung~*

aritu kuar ura2 nk tutup facebook pon org dh kecoh..siap ade ugut nk telan panadol 3 papan, ade yg siap nk lemaskan telinge dlm gayung *taktik kiut tuuu*, ade yg sanggup xmkn mekdi * motip nk kurangkn kolestrol*....

so aku neh kire survivor la..ala..org xpehmes ape risau tade facebook bagai...

but it is a relief...tadela aku jdi org yg mencari perhatian *attention whore*....yeah..but admit it...

..tadela nk isau kalo tade org nk like status kite
..tadela mkn ati tgk profile mbr penuh ngna pic2 jenjalan sana sini sampai pitam
..tadela org mkn dlm bce status lite
..tadela org stalk ape kite buat
..tadela kite sebok nk tawu ape org len buat
..tadela firnah menfitnah...senah sungguh la mcm neh
..tadela sesi ujibakat mengomen...
..tadela bce status bodoh2...frust la..bru besinta la..bru berak la...
..tadela dok layan notty yg tade kaitan
..tadela korg kene tag dl pic yg tade faedah

so...facebook neh dh cam tade had...if kite sndri xcontrol abesla..so kne ckup bijak la kalo nk berfacebook...

xsemua org untung macam NAJWA LATEP...sbb dier jumpe pakwe reti gune DSLR melalui facebook...ko mampuu? hahahaha

so skrg aku layan twitter..xramai org yg aku kenal gune tuh..so bley la merepek plek2 dlm tu hahaha...

n btw..neh la kali kedua aku deactivate facebook..sekian~

neh lagu najwa latep..layan uollls~ hahaha



...sekian mekaseh, yg original

Jan 21, 2012

-- bila aku? --

mlm neh tibeeeh sorg mbr online neh sedey bagai...n ofkos la bab cinta uolls...

*hadeeee wan kisah?* ok jahat!

okeh..memang sedeyla katenye...nk pure2 matila..nk terjun bgunan tbung haji la...nk lemas lam gayung la...nk pukul betis pakai ranting kayu bunga sakura la...nk potong jari tunjuk gangster la...harus mak ayah moden pitam ngan pangai remaja sekarang

kite neh *ok aku perasan teenager so sile sepak laju2* sebgai org mude tayah nk titikberatkan hal mcm neh...headup! byk lgi mende len bley buat taw...

contohnye
#1 men beskal jiran
#2 minum soya org len 
#3 mencurah sabun di fountain dekat mall
#4 potong que mase byr zakat

ahhh,,baidewei..this song is naisssse!!

awi rafael : bila aku jatuh cinta



--> so now lgu neh dh siap donlod n now playing selama doplohpat jam...to my fren..jgn sedeh2..adios!



...sekian mekaseh, yg original

Jan 20, 2012

*signature*

tibeeeeeh hahaha..nak pasang jugak signature ahahaha...

--> dan inilah kekdah2 belaja html dlm belog ya...



...sekian mekaseh, yg original

Jan 19, 2012

semangat *deruan ombak*

okeh..mlm neh mesti hapdet belog!! hahaha
 sementara ade UNIHFAI!!! buahahahahahahahaha *gelak sambey cekak pinggang*



...sekian mekaseh, yg original

Jan 16, 2012

ape sye buat semalam

semalam memang buat keje gile...spend duwet mcm esok nk runtuh sunway tu..but afterall happiness tu yg penting...

n mcm ade org  ckp " *the happy me* is annoying~" hahaha...

:: baby woaaaa ::

but memang mcm itu..money come n money go~ 
you cant buy happiness tpi money bley bli somethng yg menghappykan...
betoi dak? unfortunately...aku tbeli plak suar neh...

:: ok belari sekeliling kampung sbb memang tade idea cmne nak PAKAI? ::

seriesly *muke serius ketat* aku bukanla  korea-pan fan...lagu drg pon minat mase zaman2 sblum ala2 pop tu...mse tu tadela lgu derg mcm nk turun clubbing siap ngan dubstep pestu menari mcm beyonce ala2 remaja seberat 50kg kebwh...hadddooi...

n suar tu just neat....siap kuar dialog... 

saye pembeli yg bijak : eh suar neh cantek....kalo buat suar tido pun naissss *tunjuk ibu jari tanda baguuss*
buddy shooper fashionista : hah! agak2 der..suar neh bli mahal2 buat tido? bek bli suar tido..jauh lgi murah *hempas suar tido*
saye pembeli yg bijak : kalo nk pakai g luar nk mix ngan ape?
buddy shooper fashionista : CARDIGAN!
**dialog pendek ini diakhiri dgn adegan cemas pitam di kedai baju**

moral of the story : aku tanak la ala2 korea..derg tape..suasana sejuk nk berkardigan tghari terik g santai2 jenjalan berjimba sakan...*kilat petir*


--> baidewei..hat dkat topman semalam sungguh semat..n masalah yg same..tataw mcmne nk pakai hahaha





...sekian mekaseh, yg original
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...sile klik

...label

student (62) bosan (50) cuti (30) #replaywednesday (29) weekday (26) memori (19) gile gile (17) sahabat (16) yutube (14) entry in serius sangat (13) brotips (12) vision college (12) NTB (10) anak mak yang comey lote (10) cinta (9) htar (9) makan (9) test (9) prektikal (8) saya (8) weekend (8) Air Asia (7) komik (7) movie (7) sarawak (7) buwek (6) cinta monyet (6) kasih sayang itu suci (6) love u (6) budak stampin yang baek ati (5) comic strip (5) grey's anatomy (5) jenjalan (5) raya (5) sayang (5) ade org kasi (4) bbm heng la...apedaa (4) kisah askar dan seorg budak perempuan (4) lapar (4) mengurai (4) mercun (4) smka shoaw (4) tutorial (4) aku (3) alasan (3) awas (3) bapak (3) cheese (3) cheese cake (3) hari guru (3) kucing (3) lebat (3) magik (3) mengamuk (3) paradigm mall (3) picassa (3) rosak (3) seram (3) smk dpha gapo stampin (3) #TJParanormalTour (2) TM (2) ade (2) bbq (2) cheese cracker (2) cik Eyma (2) comel (2) cume (2) dan berkhasiat (2) encik abah (2) exam (2) hidung (2) mak (2) malaysia study (2) melaka (2) modem (2) partime (2) tag (2) terukir dibintang (2) the fray (2) twitterjaya (2) uban (2) video (2) vision food fair (2) AIA (1) MAS (1) adventure time (1) bahasa sarawak 101 (1) biodata (1) buku (1) cik Tajju (1) cikgu matematik (1) crocs (1) dslr-like (1) gif (1) hantu (1) hari ibu (1) hungergame (1) hutan (1) keluarga (1) left4dead (1) marche (1) minyak masak suci murni (1) mirrormirror (1) monday (1) nando's (1) new year (1) panjang (1) pulau pinang (1) rage (1) rambut (1) sedikit (1) segan (1) selipar (1) the avengers (1) tmnet (1) varsity (1) vigilstudio (1) yuna (1) zainal abidin (1)
There was an error in this gadget

...problem?

warning : blog neh penuh ngan mende2 merepek n semua yg berlaku adalah benar dan bertapis..sesuai ntok tontonan umum yg reti membaca...no hurt feeling...n semua pic dlm neh ntok suka2 je..so tade yg elok ditenung lame2 hahaha...ade kekurangan sile tegur n if korg nk remove ape2 pic ke dari blog neh sile kontek tuan tanah...apepon..selamat membaca...
adios amigos santros
~
yeehaaaa!!!
*efect bunyi kuda*

...meh tgk heartBeat weh

aku dah ade...korg bile plak?